maj 01, 2011

Träffa Jesus

Söndag

Imorse när Lill-Åsa skulle inviga sin nya badmössa och simglasögon blev det lite fiasko. Glasögonen läckte som ett såll! Då är det inte så roligt att simma. Vi skulle ändå tillbaka till Bondi Junction då vi skulle fixa ett mobilabonnemang till Lill-Åsa och köpa en ny anslagstavla då den vi köpte igår inte alls passade i stilen.

Det tar lite lite att skaffa abonnemang. När vi kom till Telstra-affären berättade de att många väntade på sin tur och att det var en timmes väntan. De skrev upp oss på en väntelista. När det väl blev vår tur tog det säkert ytterligare en timme innan allt var fixat och Lill-Åsa kunde gå ut därifrån som en stolt ägare till en iPhone 4.

Sedan tog vi bussen in mot stan och hoppade av på Oxford Street och vandrade sen ner Crown Street för att idag besöka White Horse Hotel.

IMG_4007

En cool VW buss.
 IMG_4008

Tydligen bryr han sig och här kan man träffa honom. Vi såg honom dock inte idag.
 IMG_4009

Nästan framme vid den vita hästen.
 IMG_4010

Lill-Åsa slängde sig över sin nya telefon. När hon sen lyfte blicken från telefonen insåg hon att vi faktiskt varit här med Pontus och ätit middag för dryga två år sen.
  IMG_4012

Snart får vi återse Clock Hotel nu när vi har varit så duktiga och besökt andra barer i flera veckor.
 IMG_4014

Klockan hann bli så mycket och vi insåg att vi inte alls kände för att gå hem och laga mat. Det blev middag på ett annat favorithak, Trinity Bar.

Vi har tidigare bara ätit lunch här och vi tänkte idag tillbaka på den lunchen och njuter av att vi har lite mer ordning på allt än när vi satt där förra gången. Då hade vi varken lägenhet eller visum.
 IMG_4015

I baren sålde de svensk cider. Åsa kände att det behövde förevigas med ett foto och berättade för tjejen i baren varför hon drog fram kameran och ville fotografera barhandduken. Bartjejen log då stort och tog fram de olika smakerna och ställde upp dem prydligt.

Kul att svensk cider har blivit så stort utomlands.
 IMG_4016

Här är våra små smycken. Hers and hers.
 IMG_4018

Lill-Åsa tokar till det lite och visar upp sina nya simglasögon. Nu håller vi tummarna för att de här ska fungera bättre under vattnet än de förra.

 IMG_4019

Nu ska vi ägna återstoden kvällen till att kolla på Logie Awards för att se om vår favorit Carl (från Today Show) vinner något pris.

5 kommentarer:

Marie KJ sa...

Jesus finns ju. Massor av sydamerikanska män heter det:o) Var det inte en Jesus som förskingrade pengar från Greenpeace eller Amnesty för några år sedan?

Har du nytt telefonnummer nu?

Hans sa...

Iphone4 är bäst!

Lotta sa...

En sådan, enfärgad, folkabuss hade min pappa när jag var liten. Det var många barndomsminnen som poppade upp nu när jag såg bilden.

Som den cidertjej jag är, blir jag förstås glad för eran skull :-)

Kram till er båda

Anna sa...

Det finns ett till svenskt märke här på cider, kommer inte ihåg vad den heter dock. Lustigt att svensk cider har tagit sig in på marknaden här.

Konstigt med glasögonen, hoppas att de här fungerar bättre. Jag hoppas att du fick byta.

Kul med telefonen och ett bra abonemang!

The Logie awards var bra igår, så kul för Karl och the Today show.

Kram

Gro D. Smit sa...

Du Åsa, om du lurer på hva du skal jobbe med, så synes jeg du ser ut som en potensiell livredder på Bondi med de brillene, hadde ikke det vært noe? rød badedrakt, briller og litt Pamela :-)

Klem fra våren i Norge