maj 22, 2011

Ännu en vacker söndag

Lördag kväll

Vi har under de senaste åren, just denna helg, firat två födelsedagar i Enebyberg. Båda döttrarna i den Eckerströmska familjen fyller år nu men nu bor vi ju en bit ifrån. Gulliga moster Malou ordnade en liten överraskning och tog med sig datorn när hon åkte dit för att fira prinsessorna. Vi var sen med en stund via Skype innan kalasandet drog igång. Mysigt att se er alla! Hoppas att kalaset blev lyckat!

IMG_4352

Söndag

Fint väder även idag och man jag kan ju inte gå till Centennial varje dag så idag gick vi därför till Hyde Park mitt inne i smeten. Det tog ganska precis en timme fram och tillbaka.

IMG_4353

Vi valde att gå Bourke Street i nordlig riktning och då går man igenom mysiga Surry Hills. Tänk att ha en gata precis där man bor som går hela vägen in till Oxford Street mitt i city. Dessutom är den vägen så förbaskat mysig och inte alltför många övergångsställen att korsa när man vill få upp flåset.
 
IMG_4354

Här är vi i korsningen Bourke och Oxford Street. Stan var smyckad i våra färger. 

IMG_4355

Här har vi varit ner till Hyde Park och vänt och här svänger vi in på Bourke för att gå hemåt.
 IMG_4356

Det känns som att det är extra mycket träd som skiftar färg just i Surry Hills. Så vackert.
 IMG_4357

Att gå klädd i linne och se höstträd samtidigt känns helt OK.
 IMG_4358

Eftermiddagen tillbringades två gånger på SupaCenta. Förklaringen till det var att vi behövde handla så mycket att vi inte skulle få med oss alla grejerna på en runda. Första svängen köpte vi en TV till Pontus rum samt en datorskärm till vår minimala datorhörna bredvid köket.
 IMG_4361

Under den andra vändan köpte vi ett täcke till Pontus samt lite smått och gott från Freedom. Bland annat lite fler glas att fylla vårt vitrinskåp med.
På vägen hem lurade Åsa in Lill-Åsa till en frisör. Nu gick det inte längre. 30 dollar. Som hittat och fort gick det. Lill-Åsa ska spara ut håret lite och nu är det därför lite mer utjämnat i nacken. Fint som snus.

2 kommentarer:

Mamma/sväris sa...

Snyggt Åsa.
Javisst är det en fantastisk skilnad med en stor skärm till laptopen. Vackert är det i Sydney.
KRAM kram

Anna sa...

Åh så kul att ni köpt skärm och tangentbord, måste ju göra bloggandet enklare! Ni bor ju perfekt till som kan gå hem med allt.

Ja, vilket väder det har varit i helgen. Mysig promenad med alla fina höstfärger. Det brukar faktiskt inte vara så här vackra höstfärger på träden men tydligen tack vare allt regn som var i mars så blev det så här.

Puss