april 10, 2011

Herr Dalahäst

Lördag

Vi vaknade även upp denna dag till ett fantastiskt väder och vi drog därför på oss träningskläderna direkt när vi stigit ur sängen. En powerwalk i Centennial kändes lockande. Att kunna träna i en omgivning som denna är sannerligen en lyx.

IMG_3616

Under denna 1,5 timme långa promenad var den vanligaste meningen som sades mellan oss "Tänk att vi bor här!"
 IMG_3625

Svetten rann längs ryggen då det var 27 grader varmt och skönt. Dessutom hade vi ganska bra tempo om vi får säga det själva.
 IMG_3627

Väl hemma passade vi på att deklarera innan vi satte på en nudelkastrull. Våra favoritnudlar finns här och de slank ner med lite Pepsi Max.
 IMG_3630

Nu har vi ju köpt de flesta möblerna (om man bortser från Pontus rum förstås). Det som nu saknas är det sista piffet. Vi har funderat länge och väl på vad som skulle lyfta den brunbegia looken i vårt vardagsrum/kök och Herr Dalahäst (som vi fått av Karin) fick bestämma. Vi gick därför till SupaCenta och köpte röda och orange detaljer till vårt hem.
 IMG_3631

Man ser kanske inte riktigt detaljerna på den här bilden men kuddarna och underläggen är orange/röda och vi har lite oranage ljuslyktor i fönstren och på bordet. De röda bollarna i hörnet var så charmiga att vi fick flera kommentarer på dessa när vi gick genom SupaCenta. De står i en röd vas som ska ställas på ett bord/pall så att man ser den bakom soffan. Det finns mycket små saker att fixa i hemmet men nu känns det lite mer ombonat i alla fall.
 IMG_3633

Ha en skön söndag! Det ska vi ha för nu åker vi till familjen Holmström och äter söndagsmiddag.
Marie, du som frågade om solen alltid skiner kan vi meddela att under eftermiddagen drog ett regnväder in och temperaturen har rasat betydligt. Lite höstkänsla faktiskt.

5 kommentarer:

Hans sa...

Det börjar se fint ut i er lägenhet!
Själva ska vi åka till Uppsala och äta en tidig middag hos Anna och Frank.
Ikväll blir det Jazzklubb för sista gången denna säsong.

Mamma/sväris sa...

Snyggt. Mycket snyggt tycker jag .
Det blir en varm känsla med röd/orange färg i ett hem. Nu har ju ni varmt ändå men, ja ni förstår vad jag menar.Vilken underbar park. Det är väl den som Anna springer i på morgonen?
Kramar

Marie KJ sa...

Oj, vad fint det är både ute och inne. Är soffan i tyg eller skinn? Vad heter den?
LillÅsa, vad önskar du dig i 40 års present?

Lotta sa...

Ja, tänk att ni faktiskt bor där
:-)

Anna sa...

Väldigt snyggt! Ser ut som ni matchat färgen med grannhusets balkonger!

Japp Karin, det är där jag springer. Världens finaste park.

Puss