juni 23, 2011

Gold Class

Onsdag

Åsa bloggar

Klockan 09.30 träffade Pontus och jag rektorn på JJ Cahill Memorial High School i Mascot. Syftet var att ha en skola att jämföra den skolan som vi besökte tidigare i veckan, med.

Den kvinnliga rektorn på denna katolska skola var trevlig och berättade om skolan och dess regler.

IMG_4737

Valet av skola ligger ju självklart på Pontus då han ju är stor nog att avgöra detta. Han valde att börja på den andra skolan, nämligen South Sydney High School med motiveringen att han direkt kände sig mer hemma där. Jag tror att man kan kalla det magkänsla.

Pontus och jag gick sen till Supacenta för att kolla på priset på Playstation 3. Efter lite prisjämförelser köpte vi ett. Han hade sålt lite saker hemma i Sverige, samt pengar från sin pappa och så sköt vi till lite. Lyckan är total! Lyckan hos oss vuxna är att vi inser att han kan spela i sitt rum utan att vi hör ett pip ut i vardagsrummet eller i vårt sovrum.

När Lill-Åsa fyllde år fick hon ju ett presentkort på lyxbio för oss alla tre av familjen Holmström. Igår var det dags för denna upplevelse.

Pontus och jag var där lite före för att kolla läget medan vi väntade på att Lill-Åsa skulle jobba klart.

Vi satt i Gold Class-loungen och beställde mat och dryck som sen skulle serveras medan vi tittade på The Hangover 2.

IMG_4738

Sådärja, då var även Lill-Åsa på plats. Let the show begin!
 IMG_4739

Vi  har nog aldrig suttit i så bekväma fåtöljer. De gick att reglera och vi hittade senare även en knapp för att få fotstöd.

Senare kom mat och vin in och vi njöt av båda upplevelsen och den galet roliga filmen. Vi hoppas mycket på att det kommer en tredje film om den är lika bra.

IMG_4740

Vi var helt eniga om att detta måste göras om någon gång. Så lyxigt!

Några av er har undrat hur det går för Lill-Åsa på jobbet och hon bad mig skriva lite kort och berätta då hon varit lite upptagen de senaste dagarna och inte hunnit blogga.

Hon har nu äntligen fått tillbaka nattsömnen och är galet tacksam för det. Jetlag är inte att leka med.
Hon har fått en egen plats och dator på jobbet och har sen i tisdags börjat jobba på egen hand. Att sitta bredvid och titta på när någon annan jobbar är ju nödvändigt i början men blir ju snabbt frustrerande och långtråkigt. Hon är därför väldigt glad över att äntligen få börja jobba och känna att hon gör något samt att dagarna självklart går så mycket fortare då. Jag är helt säker på att hon kommer att briljera som vanligt då hon hunnit bli lite varmare i kläderna.

2 kommentarer:

Mamma/sväris sa...

Oj, så mysigt det såg ut.
Visst det där kommer Åsa att fixa och bli lika eftertraktad som här på jobbet.
Och återigen Åsa Grattis till den nya tjänsten. Jätteroligt.

Anna sa...

Grattis än en gång Åsa! Det har verkligen varit en bra vecka för Pingvinfamiljen. Att dessutom få avsluta den med en weekendresa med Holmströmmarna kan ju inte vara helt fel;-)

Skönt att Pontus känner sig nöjd med sitt val!

Kul att presenten blev uppskattad. Det känns mesigt att gå på vanlig bio efter Gold class upplevelsen kan meddelas.
Syns om några timmar
Puss