oktober 29, 2007

Jungfruresan

Igår kväll frågade Pontus om han och hans kompis Peter fick åka själva i till stan som idag. Roligt med egna initiativ tycker vi så det kunde vi inte säga nej till. Det var därför en väldigt förväntansfull kille som vaknade i morse. Sömnen har det varit lite si och så med eftersom våra grannar för andra gången på kort tid bestämde sig för att ha fest igår. Tack och lov drog de ut på stan vid midnatt. Vi tycker inte om dem.

När Pontus åkte in till stan passade vi på att tvätta och handla inför veckan. Han och Peter verkar dock haft roligare att döma av hans foton och film som vi fick tillstånd att föra över från hans mobil.





De roade sig tydligen kungligt inne på Punkt Shop. Visst skulle Pontus passa bra som rasta maaaan.



De köpte varsitt nitarmband så nu är Pontus den stolta ägaren av två armband. Hans första kommentar var "Men jag ska inte ha dem båda två samtidigt"



Han är stor nu när han kan åka in till stan själv. De tog sig inte bara till T-Centralen utan de åkte också till Slussen och gick ner mot Björns Trädgård. Två gånger faktiskt. Första gången var nämligen skateboard-affären stängd så de åkte tillbaka till T-Centralen och åt på McD. En bra karl reder sig själv :-)
Tydligen var de även i närheten av Hötorget.


När han kom hem åkte vi alla tre till Heron City för att titta på Remy. Vi var inte ensamma på Heron City idag och ljudnivån är så hög så att öronen gråter.



Filmen var verkligen jättebra och vi kan varmt rekommendera den. Innan Ratatouille visades också en liten tecknad film om en utomjording. Filmen heter Lifted och vi skrattade så att tårarna sprutade. Klicka här för att se filmen.


Imorgon börjar Pontus höstlov och han njuter av att slippa läxor och skolarbete och istället kunna njuta av sovmorgnar och frihet. Vi tänkte gå till jobbet.

PS. När vi var klara med bloggen framförde Pontus ett tydligt budskap om att han ville få med ett foto på hans nya Cheap Monday jeans som han fick igår. Så här kommer det nu.

Inga kommentarer: