oktober 10, 2007

Stickorna är ute!

(Lill-Åsa igen). Efter en dag med aloe vera-gel på min lilla tå, kunde jag i stort sätt trycka ut den de små jävlarna! Vilken underbar känsla. Tack Gun för hjälpen. Igår kväll körde Åsa och jag lite svullarafton med chips och glass framför de desperata hemmafruarna och säsongspremiären på Sisters & brothers. Tänk vad lite onyttigheter kan göra allt mysigt.
Imorse vaknade jag av att grannarna började borra kvart över åtta, grrrr. Vädret var inte heller mycket att hurra över, men jag hade ju lite dåligt samvete för alla onyttigheter som vi åt igår så jag gick ut på en snabb promenad iallafall.

Det är inte bara jag som observerat att det byggs mycket nu. Någon har till och med satt upp en flagga!
Vad allt blir mycket fulare när inte solen skiner...

Idag hade jag klätt mig lite varmare så i höjd med Midsommarkransen rann det svett längs hela ryggraden. Här nedan har vi ett liten bild som jag döpt till "Crow on a lamppost in shitty weather"

I höjd med Aspudden fick jag se en enorm orm i gräset. Den något ovanliga svenska slangormen visade det sig. Jag tror jag saknar djurlivet i Grekland. Jag ser djur överallt.

När jag kom hem igen fastnade jag framför datorn. Jag har blivit lite fast i Facebook. I förrgår sa jag till Åsa "jag förstår inte riktigt vad man ska ha sånt till, det är nog inte riktigt min grej." Nu har jag hittat tre stycken från kibbutzen (en från England och jag är sannerligen inte bra på att stava på engelska märkte jag). Jag har även blivit hittad av några gamla klasskompisar, himla kul. För er som vill prova så är adressen http://www.facebook.com/

Tiden försvinner när man sitter framför datorn och jag hade ju faktiskt en massa skjortor och blusar att stryka. En lärare från KRUT-utbildningen berättade att han alltid drack vin när han strök, för det blir så mycket roligare då. Hans pojkvän hade dessutom kostymjobb så det fanns alltid ett berg av skjortor. Han såg alltid lite fram mot strykningen. Jag tror dock inte Åsa hade uppskattat om hon hade mött en småberusad fru som spillt vin på alla hennes blusar, så jag körde den lite tråkiga nyktra varianten.

1 kommentar:

Eric sa...

Hej världens bästa svägerska! Vilka skratt som bubblade upp imorse när jag läste blogen. Enda problemet är ju att jag bara längtar mera efter er...:-(
Grattis till tån, eftersom vi alla vet varifrån gelen kommer ifrån så förstår ni vilket det bästa landet är. Lägger man dessutom till en tur med Tennishelikoptern så vet ni ju vad som gäller;-)

Vinterjackor, overaller...kommentarer är överflödiga.

Mysigt med lite onyttigheter framför tv:n, lite vardagslyx är aldrig fel.

Nu kallar moderskeppet och hårdbröd och värmeljus står på listan.
Ha en bra torsdag
Kram Anna