oktober 27, 2007

Cheap Monday på en inte alltför billig lördag på Söder

Nu har årets skolfoto kommit. Se så fin han blev!

Imorse vaknade vi till mulet väder men hyfsat varmt i alla fall, 7 grader. Vi gjorde oss i ordning och vid 11.30 tog vi tunnelbanan in till stan. Åsa hoppade av i Slussen för att gå till frisören medan Pontus och Lill-Åsa fortsatte in mot T-Centralen.


Pontus hade en affär han ville gå till eftersom han har pengarna kvar som han fick i födelsedagspresent.

Han köpte ett svart svettband med ett av sina favoritband, Korn. Han köpte också ett nitarmband som han tyckte var fint.... Det är kul att han börjar få en egen smak även om den krockar lite med vår.

Efter en lunch på McD sammanstrålade vi alla tre och gick till en affär på Götgatspuckeln där de säljer Cheap Monday jeans. Ända sen vi kom hem från Grekland har Pontus pratat om att han så gärna vill ha ett par såna jeans. Han valde ett par svarta toksmala jeans som tog ett halvår att få av sig, men fin blev han.

Vi hade bestämt träff med Cathrine för en drink på Fenix.


Vi satt och babblade och hade trevligt men insåg sen att vi bor i Sverige och att Systembolaget skulle stänga om en kvart och som god svensk slängde vi på oss jackorna och sprang. På Systemet på Folkungagatan fick vi Sovjetunionen-känsla. Alla kassor var öppna och köerna var milslånga. Det har sin lilla fördel att storhandla på Systemet i Kungens kurva... Inga köer där inte.

Medan vi var på Systemet var Pontus på en skateboard-affär vid Björns Trädgård som han fått tips av från kompisar i klassen. Han köpte där en ramp till sin finger skateboard och när vi åkte hem var han var mycket nöjd med dagens inköp.

Här har vi Medborgarplatsen en grå dag i slutet av oktober.

På måndag ska vi börja vårt nya liv. Vi väljer mellan Viktväktarna och den här dieten.

Inga kommentarer: