oktober 14, 2007

Pontus fylla-år-helg

Igår kväll var det ju lite fest på Pontus rum. Han fick jättefina presenter av sina kompisar Peter och Måns. Av Peter fick han 150 kronor som brinner i hans plånbok för tillfället. Av Måns fick han en värsting legosak. Måste ha kostat en halv fömögenhet.


Idag blev det Kungens kurva som vanligt på lördagar. Vi var inte ensamma där. Det blev också en snabb sväng förbi på Systemet. Där var vi inte heller ensamma. Vi köpte något som vi aldrig brukar köpa, nämligen tetravin. Vi har dock provat detta vin förut och det har fått jättebra kritik i tidningarna. Billigt är det ju också och det passar fint för vår plånbok just nu. Detta vin ska vi dricka på tisdag faktiskt för då firar vi vår 8-åriga förlovningsdag.


När vi var och handlade gick Pontus över till Björn och Mia och blev firad av släkten Asplund/Enberg. Mycket fina presenter och en smarrig kladdkaka och Pontus var väldigt nöjd.

När vi kom hem slöade vi i soffan en stund med tidningar.

Sen var det dags att göra middag. På vår men you (Erics otroligt charmiga och logiska stavning) stod idag lax, kokt potatis, gorgonzolasås och broccoli.


Gunilla försöker demonstrativt visa att hon saknar Grekland. I dag hittade vi henne så här.


Nu blir det mys i soffan med kaffe och avec och klockan 21.00 börjar en romatisk komedi som vi ska se. Observera formen på isbitarna. Två flytande Australien-flak.


1 kommentar:

Eric sa...

GRATTIS PONTUS!!
Hoppas att din dag blir lika bra som resten av helgen verkar ha varit!
Kramar från Anna, Micke, Eric och Tilda