oktober 06, 2007

Mamma-son-dag


Idag har ju Lill-Åsa tyvärr behövt jobba. Den lilla stackaren behövde gå upp redan 05.30 och bege sig ut i höstmörkret.

Vi andra sov på söta örat betydligt längre än så och åt en sen frukost.

Pontus har i några veckor sparat sin veckopeng för att kunna köpa det som "alla" i hans klass redan har. En finger skateboard. Det ni. Det är något man helt enkelt inte klarar sig utan. Denna lilla skateboard är typ slutsåld i hela stan men vi ringde igår till Stadium i Länna och la undan en för att hämta idag. Den sista!

Vi gick sen över till Willy's för att handa mat inför helgen och veckan som kommer.



Precis i entrén stod de och gjorde reklam för Telenor. Normalt brukar man ju skynda sig förbi sådana där och alltid låtsas som att man ser något jätteintressant precis åt motsatt håll, men den här tjejen var så trevlig så vi stannade. Det slutade med att Pontus nu har en ny mobiltelefon. Det var ett så bra erbjudande att det bara inte gick att säga nej. Ny gratis telefon med headset, minneskort på 512 kb och han ringer nu för 69 öre/min. Månadskostnad på 149 där han får ringa för 99. Han och Lill-Åsa (hon är också Telenor-kund) kommer att få ett sms när han kommer upp till 99 kronor och då vet han att han inte får ringa mer förrän nästa månad. Ett bra alternativ till kontantkort med andra ord.

Behöver jag säga att Pontus svävar på små moln idag. Nu har han fått en mobil med MP3-spelare som han velat.

I senaste numret av tidningen Family Living tipsade de om en rolig hemsida där man kan se hur man skulle se ut som en i familjen Simpson.

Håll i er för här kommer vi.

Först ut är Pontus Simpson.


Sen har vi Lill-Åsa Simpson

Och sist och definitivt inte minst kommer Stor-Åsa Ek Simpson.

Om ni också vill se hur ni skulle se ut som en Simpson kan ni klicka här

1 kommentar:

Eric sa...

Ingen av oss fattar riktigt vad man gör med den där skateboarden...kanske en instruktionsvideo skulle behövas för att vi som är så tröga ska förstå;-)

Willy entren känns välbekant men lockar inte fram några varma känslor direkt. Vår tid i detta område är väl inget vi saknar direkt...

Vi lider med Lill-Åsa, halv sex och ut i mörkret. Hua.
Hoppa att ni fick en mysig lördagkväll iallafall!
Nu ska vi ner o spela tennis
kramis Anna