oktober 14, 2007

Ja må han leva....

Klockan 8.45 var det en 12-årig kille som gick lite demonstrativt tunga steg på väg till toaletten. Det var då läge för oss vuxna att masa oss upp ur sängen och ta fram paketen och våra fina sångröster. Vet inte om det verkligen var så vacker sång.

Av oss fick han en radiostyrd helikopter (den förra ligger på taket på Villa Kelly..), PSP-spel Fifa06 och en liten helikoptermodell. Av Holmströmmarna fick han 300 kronor och blev så här glad.

Efter lite bakning och lunch kom våra fikagäster Gun, Emma, Marie och Magnus.

Av familjen Martinelle fick Pontus 300 kronor och blev lika glad igen. Av familjen Kilström/Jönsson fick han tekniklego som han hade önskat sig. Oturligt nog hade han redan den fyrhjuling de hade köpt men vi bestämde oss för att åka till Södertälje och byta den redan idag. Bytet gick alldeles utmärkt och han köpte ett Exo-Force lego.

I Södertälje hittade vi Gunillas storasyster Gunilla. Hon har en egen häst. Det har alla Gunillor i Södertälje.

Pontus har fått bestämma vad vi ska äta till middag så det blir tortillas med köttfärssås. Känns helt ok för oss vuxna också.

1 kommentar:

Eric sa...

Tack Pontus för mailet!

Ser ut att ha varit lagomt med action under söndagen, skönt!!
Södertälje såg ju upphetsande ut höstvädret...:-( Tur att Gunilla fanns där och lyste upp lite.
Kul att det är lego som gäller fortfarande när man är 12 år. Tycker det är så vettigt att lägga pengar på något man inte tröttnar på i första taget.

Jag ska ha en egodag idag, träning och sedan hårklippning. Ska bli så skönt!
Kram Anna