maj 04, 2012

Äntligen fredag!

Och fredagen kom lite snabbt den här veckan. Lite behagligt, så där.

Lill-Åsa börjar få mer och mer att göra på jobbet vilket verkligen uppskattas! En stor mässa går av stapeln i slutet av maj och nu börjar det bli mycket att göra.
Kul för Lill-Åsa då hon ju var med om en stor mässa när hon precis hade börjat och då i ärlighetens namn inte förstod ett jota. Den här gången får hon vara med från början och har nu lite mer koll på läget.

Åsa har ganska precis avslutat ett stort och komplicerat projekt hos ett företag som äger de flesta radiostationerna runt Australien.
Nästa vecka börjar fas 2 i ett projekt som hon påbörjade i december.

Nog om jobb.

Ikväll hände något stort. Nåja så stort kanske det inte var men mysigt var det. Åsa passerar en mattaffär på väg hem när hon går mot tåget. Där säljer de alkohol och förra fredagen noterade hon att de säljer Yellow Tail av den kombinationen av druvorna Merlot och Cabernet Sauvignon som vi drack i Sverige och bjöd alla våra gäster på men som vi konstigt nog inte hittat här i Sydney förrän nu. Idag gick Åsa därför förbi där på vägen hem och handlade några flaskor.

När vi bodde på Hägerstensåsen hade vi och våra favoritgrannar, Anderssons i lägenhet 70 det som gemensamt favoritvin och vi tänkte på er när vi drack det ikväll. Kusten är klar, ni kan komma hit nu :)

I vanlig ordning har vi alla tre suttit och pratat och pratat om livet, saker som hänt under och vad som ska hända framöver.
Ibland räcker det med en timme eller två men ikväll blev det tre timmar snack om högt och lågt.

IMG_6481

Nä njut nu av fredagen kära vänner ni som har fler timmar kvar.
Här börja fredagen gå mot sitt slut men vi ser fram emot att vakna upp till en skön lördagsmorgon. Oj vad vi älskar helger!

2 kommentarer:

Helene van Rooy sa...

Heeeeeeeeeeeeeeeeeelgggggggggggg

Gilla jag mä :-)
Kram!

anna sa...

Då var det fredag, nu är det måndag. Vart tog helgen vägen?
Nu snabbspolar vi veckan igen. Ha en fin vecka puss