juli 29, 2011

Våren är på väg

Igår när Lill-Åsa gick hem från jobbet insåg hon att hon inte kunde träna på grund av att hon var tvungen att inviga de nya champagneglasen med ett glas bubbligt. Istället för att träna vill hon dock upplysa om att hon tog hand om torsdagsstädningen medan frun gick och tränade. Så här fint lyste solen när Lill-Åsa gick hem från jobbet igår.

photo (3)

När Lill-Åsa klev ut från jobbet ser det ut så här, för er som undrar. Riktigt papegojtätt är det i det här området.

photo (28)

Idag struntade Lill-Åsa i att ta med sig lunch. Det blev en köpt lunchmacka och en telefonkonversation med frun runt Balmain under lunchen.
 photo (25)

Himlen är så löjligt blå just nu. Helt fantastiskt.
 photo (26)

Man vill inte riktigt att lunchrasten ska ta slut. Dessutom är det inte många som tar lunchrast på Lill-Åsas jobb. Idioter.

photo (25)

Åsa tillbringade lunchen i Darling Harbour och Cockle Bay.
Några killar dansade och visade sina gymnastiska färdigheter.

photo (30)

Att gå i solen och höra ljudet av en didgeridoo är magiskt. 

I morse när Pontus kom till skolan möttes han av nyhetsreportrar på 7News. Tydligen har det varit lite rabalder mellan rektorn och en 14-årig äggkastande tjej. Pontus är dock väldigt lojal mot sin älskade skola och svarade reportern att han inte hade några kommentarer men frågade också reportern om hon förstod vad hon gjorde med skolans rykte med att framställa skolan på ett så dåligt sätt.
Vi har faktiskt inte sett detta på nyheterna så det är nog inte den största nyheten vilket glädjer oss. Det som glädjer oss mest är dock att Pontus trivs så otroligt bra i denna skola.

3 kommentarer:

Mamma sa...

Bra gjort Poppe! Det syns att himlen är vårblå. Ljuvligt att se fram emot. Men det var värst vilken kort vinter ni har på andra sidan jorden! Magiska ljud. Ni får jättegärna maila och berätta hur man gär för att få bilderna på
-Youtube
Kram

anna sa...

Heja poppe! Det är ju helt galet bra att de första två veckorna varit så bra och att han stortrivs så.

Härligt att du fortsätter att gå ut och röra på dig på lunchen trots att de andra inte fattat att de säkert både jobbar bättre och mår bättre om de sliter sig en stund.

Visst är det underbart med vädret, man blir alldeles lycklig.

Ha nu en underbar helg. Puss på er

Anonym sa...

Vilken kille. Snyggt kommenterat till reportern. Ni måste var stolta över denne son./Birgitta