juli 13, 2011

Diyana Gaga

Åsa bloggar

Veckan rivstartade och kanske inledningen inte var den bästa i varken min frus eller mitt liv. För mycket att göra och då brukar vi alltid säga att vi måste hitta något annat att fylla vårt liv med än att springa i ett ekorrhjul måndag till fredag. Igår kväll var det en sån kväll.
Det kan inte vara meningen att man ska stiga upp för tidigt fem dagar i veckan, åka till jobbet och beta av de nödvändiga timmarna, åka hem, äta, träna och sen hamna i soffan och sen gå och lägga sig. År ut och år in. Nej, livskvalitet måste handla om något helt annat. Att hinna ses, att uppleva saker tillsammans och att känna att man kan njuta av stunden man befinner sig i. Tids nog ska vi nog lyckas hitta ett sätt att uppnå detta. I väntan på det försöker vi njuta av de stunder som ändå finns där. Ett steg i rätt riktning är ändå att vi ju nu är i det landet vi vill bo i och att det gör att vi verkligen kan njuta av den lediga tid vi har.

Detta gör att man exempelvis blir alldeles lycklig av ta en promenad i vintersolen över till Darling Harbour med sin syster i luren och samtidigt njuta av den underbara utsikten över mot skyskraporna.

Darling Harbour

Huset som sticker upp precis över det vita halvrunda taket till höger är skyskrapan som jag jobbar i.

Darling Harbour2 
Igår tittade Diyana upp ovanför skärmen som delar av våra skrivbord och berättade att hennes agent just hört av sig och att hon ska vara bakgrundsdansare till Lady Gaga som idag. Allting bokades väldigt hastigt och hon har bara hunnit öva på stegen i några timmar så hon var ganska nervös när hon lämnade jobbet idag.

Hon ska ha peruk och mask på sig samt en dress där ena benet är helt bart. Extremt, precis som Lady Gaga vill ha det.

lady-gaga-born-this-way-video

Jag är så nyfiken på hur det går och ser fram emot att höra alla detaljer imorgon bitti.

2 kommentarer:

mammaxtre sa...

Vilket extraknäck. Lady Gaga, dte var inte illa.

Ni är så kloka ni två. Jag ska ta efter er, verkligen tänka på hur ni tänker och göra detsamma. Jag hatar ekorrhjulet.

Kramkram

Anna sa...

Jag spanade efter henne på tv imorse men det var självklart omöjligt då jag ju inte vet hur hon ser ut. Hela konserten ska sändas den 29e på GO kanalen tydligen.

Nej, livet går inte ut på att bara överleva måndag-fredag, det måste bestå av mera.

Puss på er.