december 29, 2007

Knowing me, knowing you

På juldagens eftermiddag kröp vi ihop för en skön siesta innan vi tog tag i matlagningen. Eftersom en kalkon föder fler än tre bestämde vi oss för att köra på kyckling istället.
Under tiden den stod i ugnen provade vi ett spel som fanns i huset som heter Knowing me, knowing you och som faktiskt var väldigt kul. Det går ut på att man ska veta så mycket som möjligt om sina medspelare. En fråga kan t ex vara ”Vad på en partner tycker Karin är mest oattraktivt; näshår, navelludd eller öronvax?” För er som är nyfikna kan vi meddela att Karin inte tänder på näshår.

På S:t Stephens day (som annandag jul kallas här) började Karin dagen med en liten snabb hårtvätt i köket för att slippa frysa på väg ut från duschen.
Med rena hår begav vi oss sydväst mot Cork som är den här regionens största stad.

Många affärer var stängda eftersom det var röd dag men vi lyckades hitta det vi sökte. Lunch, internetcafé och mataffär. Utanför internetcaféet stod det ungar (läs huliganer) i 6-7 årsåldern och rökte. De krävde att få se leg för att vi skulle bli insläppta men då kom ägaren och körde bort dem.
Efter handling styrde vi kosan hemåt igen.

Inga kommentarer: