december 09, 2007

Badminton-feber

Grattis på Anna-dagen!

Hela familjen vaknade förvånansvärt tidigt imorse. Vår sjusovarunge vaknade redan 8.10. När vi ätit en mumsig frukost ringde vi för att boka en bana i Enskede Rackethall. Pontus framförde tidigare i veckan nämligen ett önskemål om att spela badminton och det nappade Tok-Åsa på. Pontus sprang över till pappa och Mia och lånade Mias fina racket och Tok-Åsa hyrde rack i hallen för 20 kronor.


Vi hade vansinnigt roligt och spelar ungefär på samma nivå. I början kände vi av att vi i somras ju nästan var strandtennis-proffs och vi hade därför nu lite svårt att träffa på rätt ställe på racketen. Men det tog sig och i slutet fick vi upp ett jättebra spel.
I takt med att vi blev bättre blev det självklart jobbigare och det krävde täta vätskepauser.


Vi siktar redan nu in oss på att spela på torsdag eftermiddag då det dessutom är lite billigare att hyra bana.

Medan vi var iväg och svettades låg Lill-Åsa hemma och svettades med en feber på 38,7 grader.

Eftersom hon är sjuk är det hon som får önska vad vi ska äta till middag och hon föreslog, lite otippat, ugnspannkaka. Kvällen ska också toppas med en julfilm som vi köpte förra helgen, nämligen "The Holiday".

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, The Holiday, den filmen älskar jag, den är supermysig. Berätta vad ni tyckte om den. Massa krya på sig hälsningar kommer också. Kram Evas

Eric sa...

Hej, men att du fortfarande är sjuk. Jag hoppas att Åsa håller dig hemma länge nu så du piggnar på dig.

Hur är det med träningsvärken idag?
Vad kul att ni kunde spela tillsammans på ungefär samma nivå! Badminton är ju jättekul och bra träning!

Vi har sett Deck the halls och Santaescape tror jag i temat julfilmer. Lite söta men inte så värst bra.

Nej, nu ska här snart bakas ut pepparkakor på löpande band!

Pingvinfamiljen sa...

Hej Eva,

Vi såg denna film på bio för något år sen och tyckte att det var en mysig julfilm. För några år sen skapade vi en ny tradition där vi köper en ny julfilm varje år och i år fick det alltså bli The holiday.
Kram

Pingvinfamiljen sa...

Hej syster,

Jag ska hålla henne hemma så länge jag kan. Imorgon är hon ändå ledig så då hoppas vi faktiskt att hon är piggare så att vi kan åka och köpa julklappar.

Jo tack träningsvärken gör sig påmind. Pontus hade rejält ont i både armar och axlar och konstaterade att en ryggsäck full med böcker och gympakläder inte var helt bekvämt.

Vilka fina peppisar ni gjorde. Vi äter självklart Annas pepparkakor här :-)

Kram