december 18, 2007

At the car wash

Tok-Åsa skriver
Idag vaknade Lill-Åsa och mådde redan bättre. Febertermometern visade på härliga 37,1 grader. När vi skriver denna blogg visar den 36,7 och det är första gången på 12 dagar som hon är feberfri. I och för sig med lite Alvedon i kroppen, men ändå.

På förmiddagen fixade vi med lite räkningar och tog sen tag i tvättstugan. Jag begav mig sen till biltvätten med vår mycket vintersmutsiga bil. Tvätten vid OK i Västberga har haft stora problem och idag ringde jag faktiskt dit innan, för att höra att den verkligen fungerade.
Väl där, var det några bilar före och det var bara att ställa sig snällt i kön. När det var dags för kvinnan i bilen framför mig att åka in, strulade det till sig och den gröna lampan vägrade lysa och det gick inte att trycka in koden. Hon fick gå in och hämta personalen som höll på länge och väl och förstökte få igång åbäket.
Under tiden står jag och kvinnan i bilen före mig och pratar. Hon verkade jättetrevlig och jobbar som disktriktsköterska på Liljeholmens Vårdcentral. Hon hade tänkt att lite snabbt hinna tvätta bilen mellan två hembesök och nu skulle hon bli sen.
Till slut lyste lampan grön och jubel uppstod. Vi önskade varandra god jul och sen åkte hon in i tvätten.

Även fast jag är vuxen (försöker mitt allra bästa i alla fall) kan jag ibland tycka att det är lite småläskigt att sitta i en biltvätt. Det låter en massa och bilen kränger lite. Huh.

Men när jag väl fick åka ut med den rena bilen möttes jag av denna syn. En otroligt fin kvällshimmel, fast klockan inte var mer än 15.15...

Inga kommentarer: