december 11, 2007

The dry spot

Inatt har vi badat. I svett. Febersvetts-Åsa försökte förtvivlat hitta en torr plats i sängen. I början av natten gjorde hon anspråk på ca 75% av sängens bredd. Tok-Åsa kämpade förbrilt för att hålla sig kvar på den torra smala delen av sängen. På morgonkanten var dessa 75% plaskblöta och Lill-Åsa försökte få lite kärlek och värme på den torra sidan men det var inte så populärt. Paniken började komma krypande och hon gjorde till slut en Pippi Långstrump. När inte ens fotändan längre var torr la hon sig som en hund på tvären i fotändan tills hon till slut fick ge upp och stiga upp. Vid samma tid ringde Pontus väckarklocka. Han hade en väldig träningsvärk i armar och axlar och han konstaterade lugnt att en ryggsäck innehållande skolböcker och gympakläder inte var så angenämt.

Idag har vi tvättat sängkläder och vi är helt inställda på att tvätta dem imorgon igen... Tok-Åsa tog också en sväng till Kvantum för veckohandling. Det är bara att konstatera att man alltid borde få handla klockan 14.00 på måndagar. Tomt och luftigt i gångarna.

Samtidigt på Hägerstensåsen fick Lill-Åsa en smärre depression då de sände Nobel-skiten istället för Hem till gården. Vart är världen på väg??

Efter en tidig middag tittade vi på hemladdad Bee movie. Riktigt rolig faktiskt. Många vuxenskämt som även Pontus uppskattade. Till filmen åt vi en GB Sandwich pepparkaka som är en julfavorit hos oss alla.



För 3½ år sen åkte vi två till Bardolino vid Gardasjön. Vi flög Ryanair till Bergamo och tog en hyrbil till Garda. Otroligt vackert och mysigt. Den italienska maten är det ju heller inget fel på.

Inte kaffet heller.


Vi bodde på ett väldigt smakfullt hotell som vi verkligen kan rekommendera om ni någon gång åker till Bardolino.

En dag lånade vi cyklar på hotellet och gav oss upp bland bergen.

Vi passerade även en vingård som vi tittade närmare på.

Efter denna tillbakablick ska vi nu ladda för ett nytt avsnitt av ER.

Inga kommentarer: