december 02, 2007

Barbados-Klas

Glad första advent på er!

När vi efter middagen igår bänkade oss framför Sing-A-Long insåg vi att Kickis man Klas (kompisar till Anna och Micke i Sydney) är väldigt lik Magnus Carlsson. Tyvär framgår inte riktigt den slående likheten på detta foto. Vi tror dessutom att Klas är aningens mer maskulin...

Imorse körde vi lite greek-style och slog inte upp ögonen förrän klockan 11.00!! Pigga och utvilade efter nästan 12 timmars sömn sprang vi ner i tvättstugan en timme försenade.

Idag har vi pysslat vid datorn och även fortsatt vårt mastodontprojekt med att sortera upp i våra nostalgilådor. Dessa lådor är fyllda med brev och andra minnessaker.

Tok-Åsa hittade ett foto från 1972 som vi tycker passar så här års. När vi visade fotot för Pontus och frågade vilka som var på bilden, var han helt säker på att det var han som stod upp. "Men vem är bebisen?, undrade han" Han är söt som tror att vi skulle ha satt på honom en tärnedress. Han har faktiskt fått vara tomte och stjärngosse under sin uppväxt. Fotot är självklart på Tok-Åsa och hennes syster Anna.

Nu ska vi njuta av glögg och pepparkakor. Tok-Åsa ska lyxa till det med grönmögelost på sina peppisar medan Lill-Åsa föredrar lussebullar (utan russin).

1 kommentar:

Anonym sa...

Ha, ha, ha vad vi har skrattat åt Barbados-Klas!! Nu har han gått från sin tyska porrstjärnelook till Magnus Carlsson. Jag kunde inte låta bli att knycka biden till hemsidan! Ha det jättebra!!
Många kramar från Kicki och Klas