augusti 31, 2011

Knarkarkvarten är vår

Onsdag

Vi fick den! Eller fick och fick. Vi får betala en rätt saftig hyra varje vecka förstås. Vi vågar inte ens räkna om det till svenska kronor för att se hur mycket den kostar. Vi tror att vi överkompenserar för att vi bott så litet och billigt i 14 år. Dessutom har vi ju ingen bil som kostar en massa pengar heller.

Vår etagelägenhet ligger på tredje våningen vilket är högst upp i huset även om det enligt brevlådorna även ska finnas ett penthouse i huset.
Vi har skrivit på ett kontrakt för 12 månader och sen får vi se. Randwick ligger lite längre ifrån stan men närmare havet. Den vänstra nålen visar vart vi bor nu och den högra dit vi snart flyttar.
Alla vi tre åker buss till våra jobb och skola. Lill-Åsa får ca 10 minuter längre till jobbet men hon kan fortfarande ta samma buss. För Åsa går det på ett ut och Pontus får ca 10 minuter kortare resväg till skolan.

Kartbild

Randwick är bland annat känt för sin stora hästkapplöpningsbana.

Sydney_Royal_Randwick_Racecourse

Lägenheten på Albert Street har alltså tre sovrum och två badrum. Vi kommer att använda det tredje sovrummet (det saknar nämligen fönster) till TV-rum och gästrum. På det sättet använder vi det rummet hela året och inte bara när vi får besök.

Här är köksdelen av kök/vardagsrummet.

20101006084013

Här är ingången till Åsorna sovrum som har ensuite (badrum med ingång direkt från sovrummet) och ballis.
Pontus rum är faktiskt större än vårt men han har inget badrum i sitt.

20101006084025  
Det här är det badrum som är ute i hallen.

20101006084029

Lördagen den 24 september går flyttlasset och flyttfirma är redan bokad. Då hoppas vi att de lyckats fått ut knarkaren, annars har vi ju ett extra rum till honom.

7 kommentarer:

Eva Sandahl sa...

Grattis till erat nhya boende! Ser fram emot som ni skrev, ett glas vin pa terassen nar varmen kommer och det ar ju forhoppningsvis snart.
Kram

Mamma/sväris sa...

Snygg lya ni får. Den terassen ska vi sitta på i januari! Ska bli mysigt.Vi har nu fått biljetterna och det fattas bara visum och det fixar vi någon vecka innan. Mitt pass går ut i november nästa år men det gör väl ingetin. Jag kommer hem innan dess. Förresten det vet man ju aldrig:-))

Helene sa...

Se där! Det händer grejer hela tiden :-) Såg ju riktigt fin ut när det inte låg en massa skräp på golvet!

mammaxtre sa...

Vad roligt att ni ska flytta, att det ordnade sig och att knarkarkvarten blev eran.

Kram

Anna sa...

Vad härligt att allt är klart och att ni hinner flytta innan den riktiga sommarvärmen slår till, dessutom är ni närmare stranden då!

Vad skönt att ni redan bokat flyttfirma! Då är det bara att tuta och köra! Det lär ju inte bli någon helvetes flytt då ni ju inte hunnit samla på er så mycket ännu!

Välkommen till Eastern suburbs!

Puss

MAJA sa...

Jätte grattis! Härligt det låter med så mycket plats att njuta av. Själv försöker jag tömma huset på alla baby saker nu när alla barnen blir större och större! Kram på er!
PS: Nathalie undrar om ni tänker skaffa katt igen?

Gun sa...

Grattis till er toppen fina lägenhet, de nya bilderna visar upp en helt annan miljö.
puss å kram