maj 28, 2008

Två timmar i Thailand

Söndag

När Lill-Åsa kom hem från jobbet kändes vädret för fint för att sitta inne. Vi tog en vinpava under armen (vi hade poäng till det) och picnicfilten och gick ner till badet och tittade på galningarna (läs fjortisarna) som badade.

Vecka 22 005

På tal om galningar...

Vecka 22 004

Livet är bra när solen skiner och det vita vinet är kallt.

Vecka 22 007

Måndag

Efter en ganska ordinär arbetsdag träffades vi vid Hötorget för att göra några ärenden. Lill-Åsas gudson tillika systerson, Dennis tar studenten på torsdag och för det ska han ju ha en present som inhandlades. 19.40 hade Gun och Anna bokat bord åt oss på Koh Phangang. Vi har ju som bekant gjort deras förskolas hemsida och som tack för det ville de bjuda ut oss. Himla trevligt initiativ tyckte vi.

Först blev det drink/thai-öl på uteserveringen. Eftersom det är öl som är godast till thaimat så satte vi en parantes runt viktväktarna denna kväll.

Vecka 22 008

Och här fick Tok-Åsa också vara med på ett hörn.

Vecka 22 009

Förutom att bli bjudna på middag fick vi också ett kuvert. Med pengar.
2 000 kronor!! Det bidraget går oförkortat in på vårt Australien-konto som ju blev väldigt drabbat av skatte-tromben tidigare i år.

Vecka 22 011

Ja, här sitter de då, puddingarna. Maten var helt fantastisk och det känns ju som att göra en blixtvisit i Thailand.

Vecka 22 012

Man kan sitta på toaletten i timmar och titta på den coola inredningen men nu hade vi bara bordet i två timmar...

Vecka 22 016

Tack igen, Gun och Anna för en jättemysig kväll.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men vilken mysig restaurang, vart ligger den?

Läste i tidningen att Juli månad kommer att bli solig och varm i Sverige, håller tummar och tår för det.

Fick mail idag att vi också ev. får besök efter jul i år. Det är 2 kompisar till mig, deras 2 döttrar 18 år gamla som vill komma hit och hälsa på. Det kan ju vara lite intressant att få 2 18-åringar i huset...Dom är himla gulliga så det kan nog bli bra. Undrar om man tycker dom är lika gulliga när dom kommer hemdrummlandes mitt i natten också. Vem vet, dom kanske är så ordentlgia så. Vi får köra hårt med dom så dom inte orkar parta. Men det är klart i den åldern kunde man ju parta dygnet runt...

Nehej, nu skall jag göra klart det sista innan det är dags att åka till skolan. Sedan skall jag träffa Anna och fika lite. Vi skall sedan kolla på när Adam och hans skola skall uppträda i ett shoppingcentrum. Han är med i kören.

Ha det gott.
Kram Eva

Anonym sa...

Men så söt du är Dunderklumpen! Riktigt fin!!
Har ju aldrig varit på Koh Phangan. Alla pratar så gott om detta ställe. Kul att ni blev bjudna och pengar i Aussiefonden är ju aldrig fel!
Vad är det i Tok-Åsas glas? Ser ut som nyponsoppa med grädde på;-)

Så vad händer i helgen? Hade Poppe haft någon skolshow?
Kram lillasyster o svägerska