maj 31, 2008

AW

Tok-Åsa skriver

I torsdags var det dags för Poolia IT After Work igen. Duktiga Efwa tar med jämna rum initiativet och bjuder in alla som jobbar kvar och alla som slutat. I torsdags träffades vi upp på Grodans uteservering och alla njöööt av solen, något gott att dricka och av att få träffas. Det var 19 stycken som kom! Otroligt roligt. Det som är lite konstigt är att av alla dessa 19 är det bara 2 som jobbar kvar. Resten av oss har skingrats och de flesta jobbar precis som jag som rekryteringskonsult. Lite skoj. Fredrik längst till höger i bild tyckte att det lät jättepraktiskt inför hans nästa jobbyte.

DSC00111

Malin, Brita och Nina jobbar nu alla som rekryterare på olika IT-företag.

DSC00112

Vi fyllde alla bord längs hela sidan på Grodan. En del åt men jag hoppade det eftersom det är rätt dyrt och jag ändå inte hade poäng tillräckligt. Men det räckte till tre glas rosé :-)

DSC00113

Igår när jag kom hem från jobbet satt guldklimpen framför datorn och flyttade över låtar till sin mobil. Han hade tillbringat hela eftermiddagen nere vid utomhuspoolen tillsammans med hela klassen och hade fått lite mer färg på kinderna.

Vecka 22 067

Lill-Åsa hade tidigare i veckan sett ett par billiga solglasögon på Indiska som hon ville ha och som god fru som man är köpte jag dem på lunchen igår. Så här fin blev hon.

Vecka 22 073

Imorse vaknade vi vuxna utsövda 09.20. Skööönt. Vi slängde en snabb blick på utomhustermometern och hajade till. 25 grader redan då. Det låter kanske lite löjligt men det var till och med för varmt att äta frukost på balkongen eftersom solen gassar fint där så dags på dagen.

Det fick bli en mysig innefrukost med juice och allt. Nu ska vi ner till badet med lunchlåda innehållande makrill- och kesosallad.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men så mycket som händer efter jobbet...Är det solen som ger denna energi. Vad kul!
Man ser verkligen på Pontus att han fått sol på sig. Personnebadet ligger ju så himla bra till för er, härligt att han är ute och har kul!

Tipsa Åsa att hon kanske blir snyggare utan prislapp. Förresten...ingår dessa i hennes hundra klappar eller blir det verkligen hundra presenter imorgon?

Är så glad för er att ni äntligen har varmt och gosigt! Vi fick kanooonväder i lördags och sämre väder idag. Men så är ju det idag vinterns första dag. Med 21 grader och sol med regn så kan man ju ändå inte klaga.

Nu ska jag gosa med Micke igen.

stor kram så hörs vi imorgon
Anna

Anonym sa...

Ja det är inte bara vi som lever upp när det blir fint väder. Det ordnas jättemycket skoj nu.

Glajjorna var ingen present så hon väntar sig nog 100 presenter imorgon. Pressure pressure :-)

Kram