maj 19, 2008

Grattis Magnus!

Idag fyller Magnus 37 år! Grattis säger vi till honom och vi hoppas att du får en trevlig kväll!

P1010025

Lill-Åsa har fredagkväll eftersom hon är ledig tisdag och onsdag. Tyvärr innebär det att jobbar i helgen, men det är sista hela helgen hon jobbar på hela sommaren.

Den här veckan är vår sista läxveckan med Pontus. Nästa gång han är här är själva avslutningsveckan och då ska de mest avsluta och städa ur sina bänkar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så skönt med två lediga dagar tillsammans under veckan men jag förstår att det suger att behöva jobba helg. Skönt att slippa helgerna under sommaren dock.

Åh jag förstår äntligen hur man kan fira att ens barn är läxfri. Det ligger ångest över hela familjen tycker jag när de har läxor. Påverkar allihopa att de ska göras. Nu om vi sätter oss för att ha en mysmiddag mitt i veckan så måste allt planeras runt Erics läxbörda. Helt sjukt.
Ikväll är Eric bortbjuden och missar en hel läxkväll. Som tur är så strejkar lärarna igen på torsdag och vi hinner allt då.

Ha två sköna lediga dagar Dunderklumpen.

Kramar från Anna som snart ska förvandlas till en partypingla för en "girls night out"

Pingvinfamiljen sa...

Hejsan!

Ja, det är väldigt skönt att vara ledig mitt i veckan och speciellt när ledigheten sitter ihop två dagar som sagt. Det är liksom roligare att tokstäda och toktvätta när man är hemma själv.

Vad skönt att lärarna strejkar (om man nu får säga så). Jag önskar att hela kriminalvården kunde gå på storstrejk. Fast jag tror inte det är så lagligt, tyvärr.

Hoppas att du fick en jätterolig "girls night out", det gör du ju inte allt för ofta partypinglan ;)

Dunderklumpen