februari 23, 2008

Sportlovet började med en sleepover

Så har då Pontus gått på sportlov. Det verkar han väldigt nöjd med och han tyckte att veckan som gått gick otroligt långsamt i väntan på lovet. Sportlovet började med att hans kompis Peter skulle sova över. Eftersom vi skulle bli en till på middag behövde det kompletteras med mer köttfärs. Han och Peter gick därför till ICA efter skolan och handlade det och lite snarr.
När vi kom hem hade de varit uppe på vinden och hämtat extrasängen. Vi vuxna fixade mat och dukade för fyra.

P2220001

Vi åt mexikanskt med lite olika köttfärssåser och tillbehör. Pontus häller här upp en Pepsi Max av årgång 2008 och Lill-Åsa tar för sig av favoritvinet.

P2220003

Killarna ville konstigt nog inte titta på På spåret med oss :-) utan försvann in på Pontus rum. Det var finaldags på På spåret och frågorna var väldigt svåra. Resmålen var Mexico City, Krakov och någonting mer. För första gången knäckte Lill-Åsa också tittarfrågan ganska lätt. Vilken ort är Väskpappa? Svaret är... Om ni vill veta svaret kan ni markera ordet efter det här. Svar: Bagdad.

Vi hörde lite senare att det fixades inne på Pontus rum och Tok-Åsa sprang dit med kameran. Pontus protesterade lite men kom snabbt på att han kunde använda detta till att förhandla med. Hon fick fota dem mot att hon hjälpte dem med påslakanet. Kanske han ska bli säljare när han blir stor.

P2220004

22.15 ringde telefonen. Lill-Åsa sov sen 45 minuter och reagerade inte det minsta på telefonsignalen. Det visade sig vara Ricardo som ringde! Ricardo är ju Pontus kompis som flyttade ner Bjuv i Skåne. Han ringde för att berätta att han kommer upp till Stockholm i veckan. Det var ju en trevlig sportlovsöverraskning!

Grabbarna somnade väldigt odramatiskt strax efter 23.00 och vaknade pigga runt 08.00.

 

Glada nyheter är att André nu fått komma hem från sjukhuset!

Inga kommentarer: