mars 29, 2009

Dagdrömmar och verklighet

Nu har vi lagt till alla våra foton från Paris i bildspelet till höger. Det fick oss att minnas vår weekendresa nyss. När vi var där lekte vi med tanken att vi skulle ta och köpa oss en varsin basker men vi kom på att vi nog inte är basker-tjejer så ni får hålla tillgodo med oss i ritat format.

Paris

Den här filmen glömde vi att lägga upp när vi bloggade från Paris. Vi stod länge där i solen och njöt av hennes sköna dansstil. Hon uppträdde precis vid tunnelbaneuppgången i Montmartre. Underbar dam med underbar orkester! Vi vet inte alls om de hörde ihop.

Lördag

Igår klockan 20.30, mitt i Robinson, släckte vi alla lampor och tände stearinljus. Vi tog fram När och Fjärran-spelet och spelade till långt efter Earth Hour var slut. Vårt lilla bidrag till bättre miljö och en friskare Moder Jord :-)

IMG_4661

 Söndag

Vi sov riktigt länge imorse (toklänge när man var tvungen att skruva fram klockan dessutom). Vi hoppade ur sängen av dåligt samvete och försökte ta igen förlorad tid genom att röja runt som virvelvindar i lägenheten. Badrummet blev så rent, så rent och klädkammaren fick sig en rejäl ansiktslyftning.

IMG_4662

Det blev några vändor till soprum, grovsoprum, vinden, UFF, tidningsinsamling och PET-stationen.

IMG_4663

När vi gick där i det blöta, blaskiga och halvruggiga vädret drömde vi oss bort till Thailand…
Vi varna känsliga tittare för viss nakenhet på bilden nedan :-)

Thailand-dream

2 kommentarer:

Anna sa...

Haha, älskar fotot där ni springer näck i havet! Syster yster i rött nagellack antar jag?

Man kan nog stå ut med det mesta när man har 3 månader i paradiset framför sig!!

Stor kram

Lollo sa...

ÄLSKAR NÄR NI RITAR I BLOGGEN ER.
KRAM FININGAR !
Från en som &så satt i mörkräddet.

Lollo