mars 21, 2009

Gammal frukt

Kära bloggläsare. Vi känner att vi har försummat er den sista tiden men det finns en god anledning till detta. Vi har storslagna planer och såna tar tid att smida. Det mesta har ramlat på plats men vi har några små detaljer kvar att fixa innan vi kan berätta mer om vårt lilla projekt. Så mycket kan vi i alla fall säga att det helt klart kommer att gynna bloggen så småningom.

Lördag

Idag var det dags för Åsa att få njuta av den 90 minuter långa ansiktsbehandling som hon fått i present av sina underbara arbetskamrater. Detta passade perfekt att göra just idag då Lill-Åsa ändå var tvungen att jobba 10-15.

Här är väntrummet där Åsa satt en stund och läste en bok medan hon väntade på att få komma in till Åsa. Många Åsor blir det.

Behandlingen var helt fantastisk och avslutades med att hon köpte produkter av märket Nimue med pengar som hon fick i födelsedagspresent av sin mormor och morfar.

DSC00081

Efter jobb och ansiktsbehandling träffades vi upp på ICA för veckohandling. Det blev många tunga varor då Åsa ska köra diet framöver. Scarsdale, närmare bestämt. Frukt och grönt är så in i h-vete tungt. Åsa har nämligen tröttnat på att stå still på vågeländet trots sund kost och motion så nu blir på med hårdhandskarna för att skrämma igång förbränningen.

Lill-Åsa har väldigt svårt att slänga mat. På bänken har det legat några mycket ledsna bananer i ett par dagar nu. Bananer

Efter bananbrödsbak blir det middag och Robinson 2009.

Gissa vilka Åsor som ska dricka färspressad apelsinjuice av dessa trötta apelsiner imorgon bitti?

IMG_4655

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!!

Så roligt med era planer! Jag ser fram emot att höra mera imorgon om du har tid att ringa annars får vi ta det en annan dag!

Svarta bananer ger grymma bananbröd. Bakade en förra veckan som fick toppbetyg av familjen!
Bananmuffins är inte heller fel!

Ansiktsbehandling........ah så underbart!! kanske inte något för mig idag då jag lyckats bränna mig lite i solen idag. har legat och guppat i havet och tydligen gjorde reflektionerna att både Micke och jag är rätt röda.

Scarsdale. Det var nog 10 år sen tror jag. Oj vad åren rusar förbi. Ska bli jättespännande att se hur du upplever det. Minns bara gott om den metoden.

Ha en underbar söndag. Vår är tyvärr nästan slut. Usch.

Stor puss Anna

Anonym sa...

Bananbröd är inte helt fel, det måste jag baka nästa gång vi får svarta bananer.

Jaa, ansiktsbehandling är toppen, speciellt massagen som man brukar få i nacke och huvud också.

Har aldrig provat på scarsdale, vad är det nu igen? Måste kolla upp på nätet.

Ja, ha en underbar Söndag. Vår är som sagt var snart slut, men denna vecka kan bara bli bättre än den förra med trasig bilruta så denna vecka får gärna ta slut.

Kram