mars 16, 2009

Mamma-son-helg

Åsa skriver

Fredag

I helgen har Poppe och jag haft lite egentid. I fredags kom han över från Asplundarna och vi började helgen med lite fredagsmys och nachos. Vi lyssnade Frank Sinatra till maten enligt Pontus önskemål. Han tycker inte riktigt att det är helg förrän Franks stämma ljuder ur högtalarna.
Efter middagen delade vi på oss då Pontus inte riktigt ser nöjet i att titta på Så ska det låta.

Lördag

På lördagen stod först städning på programmet. När golven var rena och badrummet luktade himmelskt, åkte Pontus och jag in till stan. Pontus har under en längre period sparat alla sina månadspengar till en kickbike. Nu var det dags att köpa den!

Vi åkte till Sergelgatan och Intersport där han sett att de hade snygga kickbikes. En svart, matt hjälm blev det också innan vi åkte tillbaka till Åsen.

Är den inte snygg så säg? Nu måste han dock vänta på att snön smälter bort och att gruset sopas bort innan han kan provåka utomhus.

IMG_4653

På kvällen var vi bjudna till grannarna. Klockan 17.30 gick vi över i strumplästen och möttes av finklädda grannar. Det var ju Melodifestivalkväll så det var lite glamour i luften liksom. Kameran var ju med Lill-Åsa i Sälen så ni får hålla tillgodo med mobilfoton som Pontus har tagit.

DSC00076

Vi blev bjudna på en mumsig middag som avslutades med efterrätt framför Melodifestivalen. Vi hade lite vadslagning där vi på lappar fick skriva in de låtar vi trodde skulle hamna på topp tre. Pontus och Kenneth delade på segern och gick därifrån med 25 kronor var.
Pontus var nöjd.

DSC00077

Tusen tack igen kära grannar för en mysig kväll. Lill-Åsa hälsar och tackar så jättemycket för matlådan som hon ska njuta av imorgon på jobbet.

Söndag

Det blev lite sovmorgon imorse kan man ju lugnt påstå. Det blev sent igår så vi gick inte upp förrän 10.30 imorse! Lite busigt. Dagen flöt sen på i ett lugnt tempo med tvättstugan, träning framför Wii och lite datortid. Klockan 16.00 kom hon hem. Frun. Äntligen. Nu har vi ätit lite finare middag och druckit en skvätt rött som blev kvar sen i fredags. Kvällen kommer att avslutas lite avslappnat framför TVn.

1 kommentar:

Anonym sa...

Halloj,
såg ut att ha varit en mysig helg!
En mycket snygg kickbike blev det oxå, eller scooter som säger här! Kom ihåg att Poppe pratade om en ny när han var här!

Kram Anna