oktober 20, 2008

Och så hem igen

Efter utcheckning tog vi en taxi till Centralstationen. Därfrån skulle vi ta tåget till flygplatsen i Prestwick. Vi misstänkte även att vi skulle kunna hitta något bra lunchställe i närheten. Och mycket riktigt.

IMG_2251

Bara på andra sidan gatan låg en mysig pub som hette Wetherspoon. Vi kom dit strax efter 12.00 och var lite ölsugna. Men vi fick snäll vänta till 12.30 då alkoholserveringen börjar för dagen. Man kunde köpa en ale för bara £ 1.70 men vi köpte en varsin lager för 2.20. Mycket billigare än i London. Maten var också billig och jättegod. Kanske det godaste vi ätit som vi kom i fredags.

Här har vi fått in både mat och dryck vilket vi var tacksamma över. Vi har haft en känsla av att vi har varit osynliga under den här resan. Vi har inte riktigt fått någon uppmärksamhet av servitörer, servitriser och bartenders. Vid flera tillfällen har andra gäster påpekat för personalen att vi nog var före dem. Trots detta har vi ätit och druckit gott på denna resa även om det ibland tog lite tid.

IMG_2253

Åsa Wetherspoon.

IMG_2255

Regnet öste ner men det var som sagt inte så långt att gå. När vi kom till biljettluckan visade det sig att tåget inte gick idag pga ombyggnation så det fick bli flygbussen istället.

IMG_2256

Lite skotsk landsbygd.

IMG_2257

Det blev lite tid över för lite vätskepåfyllning i baren. Lite salt & vinegarchips blev det också.

IMG_2261

När vi steg på flyget misstänkte vi att gubbarna längre bak i flyget haft mer tid på sig för vätskepåfyllning än oss. Vi såg också att de köpte det där flygbränslet i plastpåsar som Ryanair kallar whiskey. Roligt hade de i alla fall. Vi satt och observerade flygvingen. Inte brukar de se ut så här? Det står ju liksom upp på slutet. Helt crazy, men det flög bra i alla fall.

IMG_2265

Nu sitter vi på flygbussen från Skavsta och bloggar. Vi tror att vi är hemma runt 21.30 då vi slänger upp bloggen på nätet. Imorgon är vi tillbaka i verkligheten igen. Vi syns där.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så mysigt! Tack för att jag fick vara med även på den här resan.
Kram mamma

Anonym sa...

Hej tjejer!
Sa antligen internet men inga prickar over bokstaverna. Orkar inte trixa o fixa m det sa ni far ha talamod. Ska kolla det sa snart jag far tid.

Borjar lasa ikapp baklanges, slutet ser mysigt ut. Vinager chips bara gar inte ner tycker vi. Eric gick ivag o handlade sjalv for ngn vecka sen o kom hem med det o nej vi smakade alla men det gick liksom inte ner.

I vanliga fall nar jag skriver meddelande pa er blog sa har jag oppet notepad bredvid sa jag kan lasa o se bilder samtidigt m jag hittar inte det pa mac. Mycket att lara helt klart.
nej, nu gar jag vidare.

Anonym sa...

Kul att ha dig tillbaka! Känns inte lika kul att blogga när du inte har kunnat läsa och kommentera!
Kram