oktober 18, 2008

Nu är vi i Glasgow, Skottland!

I onsdags fick vi ett infall. Vi bestämde oss för att boka en resa till Glasgow. I ärlighetens namn behöver det ju inte kosta mer än en weekend på en herrgård i Sverige.

Efter jobbet blev det en enkel men underbar middag på Taco Bar. När vi sedan kom till Cityterminalen sprang vi på Cathrine och hennes syster Camilla som var på väg till London. Det visade sig att deras flyg skulle gå 20 minuter innan vårt. Trevligt sällskap är ju aldrig fel. Är inte världen bra liten.

Systrarna Berg på flygbussen.

IMG_2158

Ett glas i baren på Skavsta hör ju till.

IMG_2160

Cheers ears!

IMG_2161

Vi sa hejdå till systrarna Berg och lyfte 20 minuter innan planerat. Flyget var till 90% fyllt av heterosexuella män, 2% homosexuella män (stewards) och resten kvinnor. Som ni förstår var vi i klar minoritet och vi hörde ssamtalsämnen som handlade om allt från björnjakt till fotboll. En resa till Glasgow är alltså ett tips för er heterosexuella singeltjejer på jakt.

Vi landade och virrade runt utanför flygplatsen i 20 minuter på jakt efter flygbuss eller flygtåg men det slutade med att vi delade taxi med två andra kvinnor från Sverige. I vår taxi satt alltså 95% av kvinnorna från flyget. De var väldigt trevliga och vi hann prata en del under den 45 minuter långa resan mot centrala Glasgow. Deras hotell var närmast så vi dumpade dem innan vi åkte mot vårt hotell, City Inn.

Ingen dum syn som mötte oss. Eller som taxichauffören sa "This is so new that the paint is not even dry yet" Vi tycker nog att färgen har torkat men fräscht är det.

IMG_2162

Vi har inte ens invigt badrummet än.

IMG_2164

Hotellet ligger precis vid floden och vi lyckades få den här fina utsikten.

IMG_2166

Istället för TV är alla rum utrustade med en iMac. Alla rum har också gratis trådlöst internet vilket innebär att vi enkelt kan uppdatera bloggen.

IMG_2170

Chips och bloggande innan vi nu ska knyta oss.

IMG_2171

På återseende.

Inga kommentarer: