juni 30, 2008

Jag fick jobbet! (Lill-Åsa alltså)

Det var väldigt trevliga nyheter som nådde mitt öra när jag gick hem från jobbet idag. Jobbet som transportledare är mitt! Det bästa av allt är att jag fick en löneförhöjning på 6.100 kronor utan att ens behöva förhandla. Tycker inte att löneförhandling är så kul heller så det var jag glad att slippa. Så från och med i höst kommer jag inte att ha något med de intagna att göra, utan jag kommer att sitta på ett kontor på Fridhemsplan och skicka ut bilar och kriminalvårdare åt både höger och vänster. Det kommer bli jag, Göran och en tjej till så det blir kul med lite tjejsällskap också. Det hade jag inte räknat med då ryktet gick att jag var den enda tjejen som sökt tjänsten... Nu ska vi fira här hemma med lite vitt vin och salta pinnar! Man vill ju inte balla ur totalt.

På tal om att balla ur totalt så är det precis vad vi planerar att göra på fredag. Nu har vi gått och varit sugna på glass respektive chips sen vi började med Viktväktarna. Vi tänkte få det ur systemet och dessutom fira att vi gått på semester. Lill-Åsa planerar att klämma en halvliters Ben & Jerry's och hon går och dregglar på affären och kollar in vilken smak hon ska välja. Beslutet ändras för varje dag och just nu lutar det åt Cookie Dough. Tok-Åsa är ju mer inne på det salta området och nu lutar det nog åt det blir favoritsmaken Estrella Sourcream & Onion.

 mat-estrella-sourcream&onio       B J-Cookie-Dough

4 arbetsdagar kvar...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men vad kul!!! Supergrattis till nya jobbet! Löneförhöjningen sitter säkert inte fel den heller! Hoppas ni får en bra semester. Vi åker till Sverige om knappt tre veckor och längtar jättemycket.
Kramar från Kicki, Klas, Elias och Jonathan

Anonym sa...

MEN GUMMAN!!

Åh grattis. Det är ju helt fantastiskt!! Vilken löneförhöjning, helt sanslöst bra. Åh så glada vi blir här borta!!
Lova att du äter lunch även om det blir stressigt bara så du är rädd om kroppen!!
Vilka goda nyheter som ramlar in i mailkorgen på morgonen! Toppenkul!!
Vilket datum börjar du och är Göran ok med att du ska komma hit över julen?

Er fredag låter härlig! Chips och glass! Härligt härligt!!

Jag har gjort smoothies idag. Hittade lite skojiga recept och drog iväg och handlade upp hela fruktaffären. Första laddningen blev grym, imorgon ska jag våga mig på någon annan sort. Såg att de rekommenderade att man frös in bananskivor så den blev kallare. Ska provas helt klart.

Stor grattiskram från ett rätt stormigt Sydney!

Anonym sa...

Mer Grattis från Down Under !
Vad roligt & spännande !

Kram Lollo

Anonym sa...

Åh, vad kul, GRATTIS! Förresten, vart köpte ni tvättkorgarna? Funderar om man kan köpa dom på nätet nämligen.

Kram Eva

Anonym sa...

Åh vad kul! GRATTIS lillasyster till den stora lönehöjningen med nya jobbet. Det kommer bli kalasbra, tror jag. Tro är bra!
kram från din älsta syster som är så mycket mormor