april 26, 2008

I'm lovin' it

Hela veckan har Tok-Åsa haft influensan med plusmeny och extra allt. Hon har legat i sängen och tittat på en sol som lyst utanför fönstret. Lill-Åsa har jobbat sex dagar på raken (alla de fina dagarna). Hon har varit Lill-Göran på transportexpeditionen och tittat ut på den blå himlen.
Stor-Göran ligger hemma och har influensan även han.
Nu är vi i alla fall lediga och friska men nu är vädret inte riktigt lika fint längre.

I onsdags kväll längtade Lill-Åsa efter att få lukta på solen och hon bestämde träff med Cathrine och Jenny vid Mälarpaviljongen vid Norr Mälarstrand. Som ni ser är våren här. We're lovin' it!

DSC00394

Kocken och Jenny njuter av våren och en kaffe.

DSC00392

Lill-Åsa kände sig rätt proppmätt efter en baconburgare med pommes så hon bestämde sig för att ta en promenad till Hornstull.

DSC00397

Igår gick Tok-Åsa till jobbet på skakiga Bambi-ben. Företaget har ju flyttat och hon var lite sugen på att bo in sig i nya lokalerna inför nästa vecka. Det nya kontoret är väldigt ljust, fräscht och luftigt och hon har fått en plats vid fönstret med utsikt över Dekorima på andra sidan Sveavägen.
Lill-Åsa fastnade på en grov-kvinnofridskränknings-rättegång och hon kom därför inte hem förrän 19.00. Lill-Åsa tyckte inte att kränkningen var så grov och hon tror att det handlade mer om att mannen varit otrogen och nu var det payback time. Vad dumt.

Idag lördag städades det och sen åkte vi till McDonalds vid Kungens kurva. Tok-Åsa tror att hon fått en släng av binnkemask för hon är konstant hungrig. En McFeast & Co slank ner utan större ansträngning.

McDonalds 001

Vi satt och åt på deras uteservering och njöt av att kunna ha tunna skor, sommarjacka och av att äta utomhus. We're lovin' it!

McDonalds 002

Ikväll ska vi fira Lill-Åsas namnsdag med buller och bång!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er! Vilket härligt väder, skönt för er. Som ni vet har vi ju haft äran att få tillbringa en helg med fam. Holmström. Vi har haft en enormt mysig helg och det kändes väldigt trist att lämna dom i morse. I morgon skall dom gå på en bushwalk innan det även är dags för dom att komma in i vardagen. Skolan börjar på Tisdag. Hoppas att vädret håller i sig hos er, vi har också haft sol i helgen, härligt.
Ha det gott!
Kram Eva

Anonym sa...

HEJ TJEJER!

Kul att se att syster är på benen!
Härliga vårbilder med blå himmel och musöron på träden!

Gulligt att Lill-Åsa har varit Lill-göran i veckan medan stor Åsa och Göran legat hemma.

Mc vid KK ser sig likt ut. Förstår att ni njuter av något som vi ser som en självklarhet. Vi insåg idag att vi inte gillar att frysa. Konstigt att man lär sig så snabbt hur det ska vara och glömmer att man frysit i dryga 30 år 8 månader per år.

Har gått och smakat på 7,5 månad i ett dygn nu. Det smakar inte dumt alls.
Ha nu en bra vecka, vi hoppas att Lilla Åsa slipper influensan och att stora Åsa kommer trivas på sin nya arbetsplats.

puss och kram lillasyster och svägerska

MAJA sa...

Hej på er,
Hopppas du mår lite bättre nu när helgen närmar sig och får njuta lite av det vackra vädret. Själv räknar jag timmarna tills bebisen vill komma ut. Det finns nog en anledning till att man blir tjock och orörlig så här på slutet.
Jag hör av mig med ett SMS!
Kram
Marilene

Anonym sa...

Hej Marilene!

Vi tänker på dig och ser fram emot ert SMS!

Kram och hälsa övriga familjen