april 01, 2008

22 - 5 = allt är ändå inte becksvart

Vi skulle egentligen ha bloggat igår eftersom Lill-Åsa varit iväg på studiebesök till Salberga. Skattebeskedet kom dock igår så kvällen gick åt till att fokusera på att komma ihåg att andas in och ut. Tok-Åsa ska betala tillbaka 22 lakan! 22! Molto pesetas.

Innan denna hemska upplevelse hade Lill-Åsa haft en rolig dag på sitt studiebesök.

Här står två utav Lill-Åsa arbetskompisar vid en kiss- och kaffepaus strax innan Sala.

P3310002

Efter två timmar var studiebesöket slut och de åkte ett jättemysigt lunchställe där Lill-Åsa åt en varm kycklingssallad med jordnötter som var himmelsk.

P3310003

Efter lunchen tog de en sväng förbi Olles sommarställe som han precis har köpt. Lill-Åsa känner sig inte orolig över att han ska bli sysslolös på sin sex veckor långa semester.

P3310005

Tisdag

Skattebesked nummer två damp ner på dörrmattan. Pulsen ökade och med darrig hand sprättades kuvertet upp. Betydligt mer positiva siffror idag eftersom Lill-Åsa kommer att få tillbaka 5 000. Det är mycket skatter i Sverige.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hu så jobbigt! Varför sådan baksmäll?

Anonym sa...

Hej Gun,

Vi tror att det är Tok-Åsa's bonusar som spökar. Ändå tog de typ hälften av bonusarna i skatt redan då, men det ska fan inte löna sig att tjäna pengar i Sverige. Bitter? Nää,inte jag ;)....Man får nog vara glad så länge man går plus efter en bonus.

P.S. Hälsa Sofi som fyller år idag om du träffar henne.

Kram Lill-Åsa

Anonym sa...

Men så skönt med lite ljus i mörkret ändå. Usch vilken start ni fick på veckan.

Ska kasta mig i duschen nu efter härlig träning.

Det såg ut att ha varit en härlig utflykt. Kul att bli utsläppt från jobbet en dag!

Kram Anna