april 20, 2008

Solrosen goes live

Vi skrev ju för en tid sen och berättade att vi skulle ta fram en hemsida för Lill-Åsas systers Guns förskola i Grödby. Nu är den i det närmaste klar och vi lovade ju att ni skulle se den då. Håll tillgodo och Klicka här.

Skärmklipp

Vi kommer att hjälpa dem även framöver att hålla den uppdaterad på exempelvis gällande matsedeln och annan information.

 

Vi äääääälskar när ni kommenterar våra inlägg och skriver i chatten. För er som känner er osäkra på hur man kommenterar kommer här en liten kort instruktion.

Ni klickar på rubriken under inlägget som heter 0 kommentarer (eller 1 kommentarer om någon hunnit före) och då får ni upp bilden nedan. Klicka då på rubriken Namn/URL och skriv ditt namn i rutan Namn. Skriv sen din kommentar i den stora rutan överst i bild och klicka sen på Publicera din kommentar.

Skärmklipp2 

Vi förstår dock att alla inte känner sig bekväma med att skriva kommentarer eller i chatten så idag har vi lagt till en mailfunktion på höger sida av bloggen så nu kan ni klicka på länken och skicka oss ett par rader när andan faller på.

Idag jobbar Lill-Åsa och Tok-Åsa är lite krasslig. Pontus är därför den enda som kommer kunna vara ute i det fina vädret. Det finns en ramp i slutet av Himlabacken och där cyklar och hoppar han och några andra klllar. Igår var de sju stycken inklusive några tjejer från klassen som kollade på. De filmar varandra med mobilerna och Pontus har lite planer på att lägga till någon bra musik till. Kanske hamnar det här på på bloggen framöver, vi får se.

Imorgon flyttar Safemind till nya lokaler. På samma våningsplan i samma port finns ett företag som har för stora lokaler och vill byta till något mindre. Är det inte bara för bra för att vara sant? Snacka om enkel flytt. Ingen adressändring, inga nya visitkort och ingen flyttbil. Vi kan bara ta våra saker och lyfta över. Vi kommer att få dubbelt så stort och dubbelt så många intervjurum, vilket egentligen är huvudorsaken till att vi flyttar. Alla kandidater vill ju komma till oss vid samma tider, på morgonen, runt lunch och sent på eftermiddagen och då krockar vi i de få rum vi har idag.

Håll tummarna för att Tok-Åsa är frisk imorgon när det ska kånkas och bäras.

1 kommentar:

Anonym sa...

HEJ!

Men så fin hemsidan blev!!!!!!!!
Åh så imponerande!
Gillade att Gun hade en solros på tröjan på fotot!!

Tokigt med febern syster. Skönt att du tar det lugnt, ser fram emot att snacka lite i telefon imorgon!

Så flytt....låter ju mindre bra med feber och kånka.
Du får fota sen när ni flyttat klart så jag har koll på hur det ser ut. Sånt är alltid kul. Jag gillar att ha en bild i huvudet när jag tänker på hur du har det på jobbet.

Poppe, vi ser fram emot en film när det trixas. Särskilt Eric. Hoppas att du orkar fixa med det.

Puss och kram
syster