oktober 12, 2012

Inlåst på Djungelstigen

Torsdag kväll

Gunilla var på ett strålande humör igår kväll. Fast det är hon faktiskt för det mesta. Med alla vackra blommor runt omkring sig så blir man lätt harmonisk.

IMG_0787

Preciiiis innan vi skulle åka iväg för att äta middag öppnade sig himlen och det åskade så hela huset skakade. Vi avvaktade tills det hade lugnat ner sig lite grann och åkte sen iväg sittandes på platspåsar på mopparna.

Vi valde ett tokthailändskt hak precis till höger när man kommer ner från Djungelstigen. Billigt och gott. Dock innehöll menyn rätter som vi aldrig sett på någon annan restaurang.

IMG_0788

Vi gick sen över gatan till Fat Monkey där vi sett att de har ett biljardbord. Det är ju så man får med sig Pontus.

IMG_0791

Mor och son spelade medan Lill-Åsa satt och såg snygg ut.

IMG_0792

Vi avrundade med att kolla på en halv film hemma. Vi har fortfarande inte lyckats se en hel film utan blir för trötta.

Fredag

Det blev lite tokigt imorse/förmiddags. Vi sov lite längre, gick promenad längs hela Klong Dao och fick en timmes massage som blev 1,5 timme lång. Den var helt underbar men gjorde så att vi kom väldigt sent tillbaka till Pontus. Han var inlåst i huset och hade visst inga frukostnudlar kvar så vårt dåliga samvete har varit på topp sen dess. Han hängde inte läpp för det men var lite småhungrig. Vi drog till Picasso och åt lunch. Inte vårt favoritställe men helt ok. Om man är svensk och sugen på husmanskost kan man här både få pyttipanna och pannbiff med loksas :)

Efter lunchen åkte vi till 7Eleven för att fylla skafferiet med frukostnudlar. Nu kan vi låsa in Pontus igen med gott samvete :)

Lill-Åsa svalkade sig sen i poolen innan dusch och bloggningsstund.

image

2 kommentarer:

Marie KJ sa...

Jag vill också få 1,5 timmes massage och bada i pool (eller hav, jag är inte så knusslig)

Kramar

Anna sa...

Visst har de en bra meny på första stället till höger. Vi gick dit första gången sista kvällen först vilket var en miss.

Picasso är verkligen ingen höjdare men de lät oss låna gratis luftmadrasser till barnen om vi åt därifrån.

Låter som ni har tokmysigt och njuter till fullo.
Puss