november 06, 2011

Varmt och gött

Det var varmt och gosigt redan när vi vaknade. När vi gick runt Centennial Park idag kände man stor skillnad i temperatur när man gick i skuggan under ett träd.
När vi kom hem var det 28 grader varmt såg vi på vår nyinköpta och monterade termometer.

IMG_5485

Medan Åsa jobbade för sin fd svenska arbetsgivare, gjorde Lill-Åsa rent altanen från fågelbajs. Hon smörjde in sig med SPF 15 som vi hade med oss från Sverige. Vad vi kan se finns det inte så låg SPF att köpa i det här landet utan det börjar på SPF 30.

När altanen var bajsfri satte sig Lill-Åsa ute och njöt av en kall och ett par knäckemackor med Kalles Kaviar och rå lök på. Mmmmmmmm.
Vi blev sen sittandes där en lång stund tills det kom några regndroppar på oss.
 IMG_5486

En välbehövlig slappardag inför nästa vecka som blir lite mer aktiv än vanligt.

5 kommentarer:

Marie KJ sa...

Vi har också ovanligt varmt. +10 grader i november är inte illa även om vi inte sett solen på en vecka eller så. Denna månad är det redan advent, galet vad tiden går!

Kram på er

anna sa...

Åh en sådan där termometer vill jag också ha. Har sneglat på en i evigheter men tycker de är rätt dyra om man vill ha lite finesser.

Har precis promenerat med Tilda till skolan, 24.6 grader kl 8. Sånt tycker vi om!


Puss

Eva Sandahl sa...

Samma har, vill ocksa ha en sadan termometer, vart har ni kopt den? Har ocksa tyckt att dom varit for dyra, men skall nog sla till och kopa en.

Gun sa...

Kalles kaviar :) handlat på Ikea? Ni kan väl skicka ett mail med saker ni vill att jag ska ta med mig. Det är ju snart :) Solskydd nr 15 kanske???
Kram kram

Helene van Rooy sa...

Ganska avis. Ganska............