november 20, 2011

Soldis

Söndag

Efter prommisen i Centennial Park var vi inställda på att åka till stranden i La Perouse. Så blev det inte. När vi kom ut insåg vi att det faktiskt inte var särskilt soligt längre och att prognosen inte såg helt klockren ut för eftermiddagen. För att ta sig till La Perouse måste man ta två olika bussar och det kändes lite sådär när man inte vet vilket väder det är när man kommer fram. Det fick en sväng till kära gamla Coogee istället. Bussarna dit går hela tiden och det tar bara 5 minuter ner.

Vi började med att dela på en kycklingpanini på Coogee Bay Hotel. Vårt favoställe därnere.

IMG_5509

Det här är ett ställe för alla olika typer av människor och det är nog det som gör att vi gillar det så mycket.
 IMG_5510

Sen var vi lite sugna på att lapa sol då våra ben fortfarande är pinsamt bleka. Det räcker inte med att rensa ogräs för att få färg så nu tänkte vi jobba lite på saken. Som ni ser lyste inte solen utan det var ett konstigt soldis. 
 IMG_5511

Trots detta var det alldeles hiskeligt varmt och efter dryga 20 minuter kände vi oss nöjda. Vi är inte så uthålliga när det gäller att pressa i solen.

 IMG_5512

Veckohandlingen är avklarad, Lill-Åsa söndagsstryker och vi har näthandlat på Coles för leverans senare i veckan. Vi har beställt en massa tunga saker såsom vatten, vin och öl. Allt tungt man inte vill släpa hem när man inte har bil.
Nu vräker regnet ner och det är så mysigt när det smattrar på takfönstret i vårt kontor/gästrum.

3 kommentarer:

Lotta sa...

Jösses så bra ni har det. Härligt!

Kram

MAJA sa...

Låter jätte skönt! Vi har överlevt en veckas streptokocker, öroninflammation och potentiell diabetes utredning och försöker ta igen förlorad sömn. En strand vore inte helt fel.....! Kram

Anonym sa...

Visst var det konsigt varmt igår. Vi fick köra ACn för att försöka torka upp lägenheten från den fuktigt klibbiga värmen. Eric fick nog värmeslag på tennisen, mådde inte alls så bra trots frånvaron av sol.

Vad kul att ni provar på Coles. Jag alternerar mellan de två och då får man ibland mail med erbjudande om gratis hemleverans el liknande då de saknar er.

Precis hemma från en springrunda, sprang igenom så många spindelnät att det kliar över hela kroppen nu när jag kommer hem. Hua.

Jo, vi har fortfarande inte lyckats få igång hemsidan:-(
Ha en fin dag
Puss
Anna