november 13, 2011

Middag i Sans Souci och grattis alla pappor

Jaha så var vi så där dåliga igen. På att blogga alltså. Av många anledningar har det som sagt varit lite dåligt på den fronten. Nu tänkte vi blogga ikapp lite.

Fredag

Åsa var ledig i fredags. Soft att ha en hel dag att fixa på. Hon började med en sväng till Centennial Park och sen blev det lite jobb för den gamla svenska arbetsgivaren. Hon passade även på att uppdatera telefonen till iOS5. Några timmar tog det men telefonen känns lite coolt uppdaterad.

IMG_5489

Åsa har tagit fram en applikation i QlikView (programmet som hon utvecklar i på dagarna) för att vi ska kunna följa statistik gällande vår blogg. Nu kan vi se hur många inlägg vi skriver, hur många kommentarer vi får och av vilka och mycket annan rolig information.
 IMG_5492

Lördag

Vår vana trogen började vi dagen i Centennial Park. Sen kände vi konstigt nog för att "nu får det vara nog". Solen sken och det var varmt och skönt men ibland vill man bara låtsas att det regnar.
Bor man i Australien måste man nog göra det ibland. Vi drog därför ner våra gardiner och slog på en film. The Notebook.
Det är säkert många av er som har sett den eftersom den inte är splitterny men om ni inte har det så gör det!
Romantik på hög nivå.

download

Efter två timmars romantik och lite svullna ögon, om vi ska vara ärliga, drog vi söderut.

Vi var bjudna på middag till familjen Larsson i Sans Souci. Även familjen Sandahl (som är grannar med värdparet) var också inbjudna.
Johan var redan där när vi kom och Eva kom senare eftersom hon jobbade kväll på nyöppnade IKEA-varuhuset i Tempe.
 IMG_5493

Johan förklarar någonting. Vi pratade en del om dykning och snorkling och kanske var det något sånt han pratade om här. Nä, men det var nog senare på kvällen vi pratade om dykning.
  IMG_5495

Thomas fixade kalasgoda kycklingfiléer.
 IMG_5496

Thomas fru Anneli, tillika värdinna, till höger.
  IMG_5500

En annan charmig tjej denna kväll var Cody. Familjen Sandahl var nämligen hundvakter i helgen så hon fick följa med på middagen.
Cody bodde från början på en hundgård för övergivna hundar när Eva och Johans kompis kom dit på ett besök. Ömsesidig kärlek uppstod och oj oj oj en sån kärleksfull hund. Cody kom och la huvudet i knäet kom och tryckte huvudet emot en och tankade massor av kärlek.
  IMG_5503

Vi hade så förbannat kul och drack till och med hotshots. Vi annars så kvällströtta Åsor busade till det och kom inte hem förrän 01.30!
  IMG_5505

Tyvärr blev det inte en sån bra bild men vi ville ändå ha med ett foto deras mysiga pool. Den skulle vi vilja ha på våra stora altan :)
 IMG_5506

Här vispas det grädde till hotshoten. Bunken gick runt bordet och alla var med och vispade. Lill-Åsa var dock tvungen att gå på toaletten efter 30 sekunders vispande. Kanske tur det, då slapp hon träningsvärk idag.
 IMG_5508

Söndag

Även fast det blev sent igår var vi uppe i hyfsad tid i morse och kände oss fräscha. Veckohandling, pedikyr för oss båda och sen gjorde vi en favorit i repris och tittade på film. Idag började vi titta på Never let me go men vi somnade båda två efter ett tag. Inte vår typ av film. Vi bytte då till Unknown med Liam Neeson och den var betydligt bättre.

images

Idag är det ju fars dag i Sverige och vi vill därför passa på att gratulera några pappor. 

Först ut är Åsas pappa Hans. Här på foto med barnbarnet Saga.

IMG_1979_thumb

Sen har vi Lill-Åsas pappa Kjell på ett foto från i juni när Lill-Åsa spenderade några dagar i Sälen med farsgubben.
 IMG_4544_thumb

Pontus skickar också en hälsning till sin pappa Björn i Sverige. Det här fotot tror vi är taget hemma hos oss på nyårsafton 2007.
Lill-Åsa ska ju egentligen inte vara med på det här fotot då hon ju inte är en pappa men nu får hon vara det ändå.

 P1010029

Grattis på er alla pappor!

4 kommentarer:

Gun sa...

Vilken toppen ide med pool på er altan :) Om jag får som jag vill så blir det pool i sommar när vi bygger om vår altan.
puss å kram

Anonym sa...

Om ni är dåliga på att blogga vad är jag då;-) nu är alla program installerade så nu kan det nog hända vilken dag som helst.

Vilken härlig helg, mysig kombo av allt.

Idag blir det nog varmt, min mobil säger att det ska bli 36. Puss anna

mammaxtre sa...

En kram till er båda vi cyberrymden levereras härmed.

Marie KJ sa...

Jag listade mig genast pa The notebook ( vi är medlemmar i Lovefilm) Malin påpekar dock att jag redan äger filmen :) Har fått den gratis med någon av mina premunerationer. Skall ses redan i veckan!