september 18, 2011

Det börjar dra ihop sig till flytt

Söndag

Flyttkartonger är ju bra att ha om man ska flytta. Vi köpte sju stycken som man kan sälja tillbaka till affären om man vill efter flytten.

IMG_5277

Vi Åsor tog sen bussen till Coogee Beach. Tanken var att Poppe skulle äta lunch med Samantha som jobbade idag. De lyckades dock inte få tag på varandra då hon inte får svara i telefon när hon jobbar och hon hade slut på pengar på sitt kontantkort. Det slutade med att Poppe tog en promenad till stan istället och var efter det lite extra kär i Australien.

Vädret var helt fenomenalt idag och Coogee var fullt av sol- och badsugna människor.
  IMG_5279

Det är gott om restauranger och kaféer längs hela gatan ner mot vattnet.
 IMG_5280

Framme vid stranden.

IMG_5283

Rätt många badade idag men vi var rädda för hajar även idag :)
 IMG_5284
 IMG_5285

Vi var lite på strosahumör idag och gick söderut på stranden.
 IMG_5287

Mycket folk på stranden idag.
 IMG_5288

Barnen roade sig i rockpoolen. Ganska smart uppfinning där man kan bada i havet fast utan vågor.
 IMG_5289

Vi satte oss sen i solen på Coogee Bay Hotel. Lill-Åsa blev lite kinkig när hon inte fick någon uppmärksamhet när hon ville beställa i baren och blodsockret var långt ner i tårna. En ensam tjej bakom baren och en hel skock törstiga människor på andra sidan. Åsa hittade då en annan bar där det gick snabbare att beställa. Lill-Åsa fick nästan en tår i ögat av tacksamhet.

IMG_5291

Vi fick sen flytta och sätta oss i skuggan innan maten kom då det nästan blev för mycket av den goda värmen.
 IMG_5292

Vi strosade sen vidare upp mot Randwick och Albert Street. Vi ville bara kolla hur lång tid det tar att gå från stranden till vårt nya hem.
 IMG_5293

I lugnt tempo tar det 20 minuter. Här är vi framme vid korsningen där vi ska svänga av mot vår gata. Där var det dags att ta en toapaus och det visade sig att vi kommer bo ett stenkast ifrån en supermysig pub med innergård. Farligt.
 IMG_5294

Den här bilden har vi tagit från deras hemsida.
Vi tror att vi är redo för att flytta nu. 

banner-img

När vi gick förbi vårt hus idag tittade vi ner mot havet och såg båtarna passera. Oj vad vi längtar!

5 kommentarer:

Mamma/sväris sa...

Oj så avis jag blir. Behåll gärna det vädret tills vi kommer. Vilken strand!Men jag tror inte det finns några hajar i den poolen som var inhängnad, om ni absolut vill
bada:-))

anna sa...

Vi körde förbi erat hus två gånger igår, det ligger så fint till!

När man går söderut och upp mot lekparken som ni gjorde i Coogee så kommer man till ett kvinnobad. Det är en fantastisk pool som man betalar en struntsumma för att gå till. Vi har inte provat då vi inte velat dela upp oss men jag har kompisar som badar där varje helg . Coogee är verkligen mysigt.

Vad bra att ni fixat kartonger. Jag antar att mäklaren redan sagt till er att ni måste ringa er nya building manager och berätta när ni flyttar in så han kan boka hissen åt er men har inte det så kan det ju vara bra att veta.


Ha en fin vecka puss

Marie KJ sa...

Ja aldrig mer ska jag samla på mig massa mök, ut med skiten. Det är ju bara saker. Vilket mysigt område det ser ut att vara ni flyttar till. Jag längtar så till vår resa som ju är långt i framtiden.
Kram på er alla

Lotta sa...

Men vilken miljö, så bra ni har det. Härligt!

Gun sa...

Ja det är ju galet vackert hos er nu, allt är soligt och grönt/blått. Är det som i WA att de har stora varnings barometrar för hur stor risk det är för bränder?
Skönt att ha ett flyttbolag när ni ska flytta. Är det som här att man inte ska göra något själv?
Mys på i värmen era vita ben är snart ett minne blott :)