augusti 29, 2010

Handfatsbyte

Igår fick vi låna våra kära grannars bil för vi behövde åka en sväng för att köpa ett begagnat handfat som vi hittat på Blocket. Vårt gamla handfat har det under lång tid varit en liten spricka i och mäklaren rekommenderade oss att byta ut det innan vi ska sälja lägenheten. I Bromma sålde Camilla ett Gustavsbergs-handfat för 250 kronor.

Lill-Åsas pappa Kjell är i stan och har man tre döttrar och själv är förbaskat händig får man faktiskt skylla sig själv :)
Kjell började morgonen med att dra vatten till Marie och Magnus sommarstuga på Getryggen. Under tiden utnyttjade vi det faktum att vi hade en lånebil och åkte därför till IKEA. Vi skulle egentligen bara köpa nya handdukar då de gamla verkligen har gjort sitt. Som det brukar bli när man är på IKEA kommer man hem med mer saker än man tänkt sig. Då vi hade bil passade vi på att köpa ett ton sängkläder till sängarna i Thailands-huset. De här sängkläderna tror vi kommer passa fint.

IMG_0710

Sen kom han, mannen, myten, legenden… 
Inga större komplikationer i bytet men vi fick ta en sväng till Jula för att köpa en ny polygrip då den vi hade faktiskt var helt värdelös enligt Kjell.

IMG_0705

Simsalabim så satt det på plats.

IMG_0707

Medan vi fixade middag slappade Kjell en stund i soffan framför Finnkampen. Senare på kvällen slappade han rejält på samma plats framför filmen Bröllopsfotografen som han nog max kan ha sett 10 minuter av innan han slumrade in. Inte konstigt då han får jobba så hårt när han är i Stockholm.

IMG_0708

Tidigt i morse slog han upp ögonen och några minuter senare var han på väg ut genom dörren. Han kanske var rädd för att åka på mer jobb :)

Nu är han nog framme i Lima. I Dalarna alltså.

1 kommentar:

anna sa...

Vad smidigt det gick att byta handfatet, skönt att ni kunde hitta ett begagnat också!

Sängkläderna ser jättebra ut. Stilrena!
Hoppas att vi får sova i dem någon gång.

Trevlig vecka
Puss