augusti 10, 2010

Nu börjar det hända saker

Som ni säkert har förstått har vi en hel del projekt den här hösten. Ett utav dem är ommålning av väggar och tak i köket och Pontus väggar. Tydligen säljer inte ett Pepsi-blått rum lika bra som ett ljust.

Idag har vi därför röjt en hel del inne på Poppes rum och nu ser det aningen kalt ut.

IMG_0556

Imorgon röjer vi det sista så att både väggarna i köket och i Pontus rum är fria för målning. På torsdag när vi har åkt norrut kommer målaren och gör fint. Hoppas vi.

IMG_0557

Vi har ju snart inte bara ett kök. Vi har ju ett i Thailand också.
Att välja kök var fan inte lätt. Lill-Åsa tyckte från början mest om det vita medan Åsa tyckte att det svart-vita kändes fräscht och lite mindre sterilt. Först enades vi kring det svart-vita men nu har vi bestämt oss för det vita. Anledningen till det är ju att köket inte bara är ett kök utan ju går ihop med vardagsrummet. Vi kommer där ha mycket naturfärger vilket hade krockat lite med det svarta blanka om vi hade valt det. På bilden nedan ser dock det vita lite svagt rosa ut men Thomas har försäkrat oss om att det verkligen är vitt och inget annat.

Kitchen White

Vi håller också på att packa och tvätta inför vår resa upp till Umeå på onsdag kväll. Vi flyger från Bromma och har en hyrbil som väntar på oss i Umeå. Efter lite handling åker vi ut till det här.

P6300032

Om inga under har skett har vi ingen tillgång till internet där ute vid havsbandet så det blir nog tyvärr inget bloggande. Vi lovar dock att ta igen skadan under nästa vecka så att ni får läsa om hur vi har haft det.

4 kommentarer:

Mamma sa...

Oh. det är så vackert på Tarv.
Hoppas ni får några fina dagar med Gunnar. Hälsa så gott till både Gunnar och Alice

anna sa...

Ser verkligen fram emot nästa vecka då vi får se Tarv bilderna! Håller tummarna för kanonväder, det vore ju så mycket roligare om ni kan vara ute varenda sekund!

Jag tror att vitt blir ett bättre val för framtiden, säkerligen enklare att hålla rent. Så spännande att se hur det kommer bli sen med möbler och inredningsdetaljer!

Oj, vilket projekt med Pontus rum. Kanske samtidigt skönt att börja gå igenom saker och rensa lite. Perfekt att passa på att ha en målare över när ni ändå är borta.

Stor puss

Marie KJ sa...

Det vita blir kanonfint, både i Thailand och på Åsen :)
Gissar/hoppas att det kommer bloggas/facebookas även från Tarv?

Henrik sa...

Verkligen snyggt med ett vitt kök! :-)