augusti 22, 2010

Mellan lakanen

Vi köpte nya sängkläder att ha på Tarv för tre år sen. Dessa har vi ju inte direkt slitigt ut. Vi har haft dem där uppe sen dess men nu har vi tagit hem dem. Vi tänkte att de nog skulle passa bra i Pontus rum i vårt thaihus. Allt annat till vårt hus kommer vi att köpa i Thailand men just sängkläder är både dyrt och av sämre kvalitet jämfört med Sverige.

IMG_0696

Huset ska ju inredas också. Väldigt roligt men man skulle hemskt gärna varit på plats. Vi kommer nog att köpa de flesta möbler på nätet men mycket information är på thailändska på den hemsidan som alla köper ifrån. Översättningarna på Google translate hjälper ibland men ofta blir det lite knas.

Det här skulle kanske kunna vara en säng för vårt sovrum och två enkelsängar i samma modell inne hos Poppe. Vi tyckte själv när vi var i Thailand att det hade varit bättre om det ena rummet hade varit utrustat med två enkelsängar. Chansen är ju rätt stor att familjerna som kommer att hyra vårt hus har fler än ett barn och de flesta barn tycker nog att det är skönt att ha sin egen säng.

 110016458

2 kommentarer:

Marie KJ sa...

Ser nästan ut sim IKEA:s Malm säng. Och visst ska ni ha 2 enkelsängar i Pontus rum! Kanoners när vi kommer ner med hela hydet ;o)

anna sa...

Helt klart bättre med två enkelsängar.
Våra barn har svårt att somna om de ska sova i en dubbelsäng så den lösningen tror jag de flesta gillar bättre.

Åh, så spännande att börja inreda och drömma!