augusti 25, 2010

Nu gick det inte längre

Vår lilla pingvinfamilj har inte varit utanför Sveriges gränser sen vi kom hem från vår thaimout i slutet av mars. Det har inte varit lätt och vi har lidit av kraftiga reseabstinenser. Vi har suttit och kollat på weekendresor men i sista sekund bestämt oss för att vi inte har råd. Vuxna beslut alltså. Tills nu.
Vi har en helt oplanerad helg den 3-5 september, alltså nästa helg. Pontus kommer passande nog över till oss den fredagen och Åsa ramlade över en billig resa med Ryanair. Vi lekte med tanken i ca 15 minuter och vips hade vi bokat flygbiljetterna. Nu är vi ungefär lika lyckliga och fria från abstinens som en heroinist som har fått sin efterlängtade sil.

På fredag den 3 september åker vi mot Skottland och Edinburgh. Pontus har ju faktiskt inte varit i Skottland och vi har inte varit i Edinburgh utan bara i Glasgow.

edinburgh_004p

Efter att ha bokat flygresan var det dags att hitta ett bra boende. Det är gott om lägenheter som bara hyrs ut veckovis men vi skickade ett mail till ägaren av denna lägenhet och frågade om vi kunde få bo där ändå.

Det gick bra och vi fick till och med ett sista-minuten-pris. En lägenhet med två sovrum, två badrum och egen uteplats mitt i smeten. Dessutom är det billigare än de flesta hotell när man är tre personer.
Här ska vi bo.

2_lounge

Nu kommer september bli en toppenmånad. Vi börjar månaden med Edinburgh och avslutar med Valencia. Precis som vi vill ha det!

6 kommentarer:

Hans sa...

Edinburgh är en jättemysig stad. Ni får säkert en trevlig långhelg!

Marie KJ sa...

Åååååååå, vad mysigt. Vi ska boka vår NY resa i morgon (Magnus måste få löfte om semester, jag har redan fått det)

Lotta sa...

Ni är bra roliga. Helt rätt gör ni, såklart. Trevlig resa.

Mamma sa...

Och vi har prcis bokat en jättefin lägenhet i Rom i slutet på oktober. Är vi det resande folket tro??
Kram

Anna sa...

Underbart!
Blev så glad när jag öppnade er blogg imorse, klart ni ska iväg!

Tittade på bilderna på lägenheten och ville bara flytta in, ser så mysigt ut. Vilken otroligt fin öppen spis!

Gun sa...

Vuxen och vuxen, ni älskar att resa så det är ju toppen med en tripp till Skottland
Mys på
Kram