juli 30, 2009

Vi är nu stolta ägare av Texas

Lill-Åsa hade spanat in en taverna här i Prokopios som man passerar på väg in mot stan. Det har alltid varit fullt med folk där när vi kört förbi på kvällstid. Igår var det dags att prova stället.

Vi tog vesporna dit då det kändes bättre än att gå längs de mörka vägarna utan tillstymmelse till trottoar. Vi glömde nämligen våra reflexer hemma.
Spana in den charmiga parkeringen under träden.

IMG_6262

På baksidan av tavernan var det värsta djurlivet. Vilken utsikt de har, de små liven.

IMG_6263

Vi var naturligtvis tvungna att hälsa på alla djuren innan vi satte oss till bords.

IMG_6265

Bland alla backar, hinkar och slangar sprang det katter, tuppar och hönor. That’s Greece.

IMG_6270

Det var inte bara ca 10 katter på restaurangen utan även fullt med folk. Pontus blev lite fascinerad av en servitör som var typ 10 år och sprang hela kvällen och dukade och dukade av. Hur får man ungar att jobba så?

IMG_6273

När vi ätit och druckit kändes det bekvämt att ta vesporna nerför backen hemåt.

IMG_6275

2 minuter senare satt vi på vår terrass. Vi har glömt att skriva om hur billigt det är i vår poolbar här på hotellet. De brukar ju kunna ta ut saftiga priser i poolbarer men inte här, inte. Vad sägs om en halvliter öl för 1,50 EUR? Eller en cheeseburgare för 2 EUR. I priset ingår då även…

IMG_6279

…hela Texas.

IMG_6284

Igår köpte vi grekiskt tuggummi som har så fina förpackningar så att vi inte ens vill tugga på dem. Prydnadstuggummin helt enkelt.

IMG_6291

Något som kanske inte är fullt lika vackert är konsten på våra hotellväggar. Ingen risk att folk ska packa ner dessa tavlor i resväskan innan de checkar ut.
        
IMG_6293

Idag blev det en dag på Aqua Fun. Det blev dock inte så många åk för Pontus då han var lite mör i rumpan sen sist. Vi vuxna njöt av solsängar och av våra bra böcker. Pontus låg mest och filosoferade.

IMG_6295

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh vilka söta paket! Särskilt det med citronsmak!!!

Njut av de sista dagarna,
stor puss
Anna