juli 13, 2009

Engelholmare i Ängelholm

Igår blev det middag på Simons på torget. Vi slog till på en Engelholmare som bestod av fläskfilé, stekt potatis och bearnaise. Solen sken och det var mycket sommarmysigt.

IMG_5622

Man blir alltid så snygg när man fotar sig själv.

IMG_5625

Vi gick sen en mysig promenad för att vandra bort lite av såsen.

IMG_5633

Otroligt vackert.

IMG_5638

Efter att vi promenerat bort såsen var vi tvungna att fylla på med lite dessertost, St Agur. Himmelskt god och krämig. Vi har ju inte tänkt att gå ner i vikt på semestern. I år heller.

IMG_5650

Imorse var det tyvärr dags för Karin att åka tillbaka till Stockholm för att jobba. Regnet öste ner så vi bestämde oss för att krypa ner under en filt för att läsa. När Åsa vaknade sken solen och vi gick ut på en timmes powerwalk. När vi kom tillbaka var lunchen klar.
Vi gick sen iväg på en gemensam promenad och vi fick se delar av Ängelholm som vi aldrig tidigare sett. Många vackra och stora hus. Vi gick förbi hos Karima och Fredrik för att se om de var hemma men det var de inte. Uffe hade deras nyckel och de ville att vi skulle gå husesyn även fast de inte var hemma. Så det gjorde vi.

IMG_5655

Mycket blommor, frukt och bär.

IMG_5659

På vägen dit gick vi under järnvägen och på vägen tillbaka gick vi över.

IMG_5664

Laxen som åker längs Rönneå. Vi har inte åkt denna båt men det gjorde Pontus och Axel för ett antal år sen när guiden lurade i dem att det fanns krokodiler i vattnet. De skulle nog inte ha gått på det i år.

IMG_5668

En glasspaus.

IMG_5672

Spikmattan i solstolen kändes som en toppenidé.

IMG_5673

1 kommentar:

Anonym sa...

Ser ut som om solen kom när jag åkte.
Spikmattan funkar kanske också i min vilstol. Måste pröva.
Kram mamma