juli 28, 2009

2009 års fulaste badbyxor

En strand som vi hittills har försummat den här resan är S:t George inne i Naxos stad. Eftersom Naxos för oss är som att komma hem, är det vissa ställen som bara måste besökas. Ett utav de ställen är Finikas där man kan sitta i solstolar med fötterna i den pudermjuka sanden.
It’s like magic. Vi vuxna bodde på ett hotell som ligger ett stenkast härifrån när vi båtluffade i september 2005.

IMG_6118

Behöver vi förklara varför vi ville återvända till detta ställe?
Vi satt som domare på en tennismatch då det var två franska tjejer som var duktiga på strandtennis. Våra huvuden gick från sida till sida. Vi saknar inte ens TV när vi är på Naxos. Vi som annars är såna TV-freakar.

IMG_6119

När vi satt där passerade vinnaren i tävlingen "2009 års fulaste badbyxor". Klicka gärna på bilden så att den öppnas i större format. Badbyxorna har motiv av en solnedgång. Tänk fototapet från 70-talet. Var glada att ni slipper se framsidan på karln.

IMG_6120

Vi gick sen längs stranden vidare till La Plaza då Poppe var lite pizzasugen. Dock fick vi inte i oss en bråkdel av pizzorna då de var helt överlastade med ost. Gott men mäktigt.

IMG_6122

Pontus fångade solnedgången.

IMG_6126

Då Georgestranden visade sig från sin positiva sida igår blev vi lite sugna på att även tillbringa dagen här. Där finns vågor som Poppe roade sig i.

IMG_6138

Ett annat av våra favoritställen på Georgestranden är La Strata som spelar loungemusik och har grymt sköna soffor i skuggan. Där satt vi länge och väntade på maten. De hade strulat till det lite mer vår beställning.

IMG_6141

Men vad gör det att man måste vänta en extra stund på maten när man kan sitta med tårna i sanden och ha den här utsikten. Vi börjar komma in i det grekiska tempot nu.

IMG_6142

På vägen hem stannade vi på vår affär och handlade lite frulle mm. Vi köpte också en luftmadrass som vi har lekt med i poolen under eftermiddagen. Vi valde en bild av Pontus på luftmadrassen.
Konstigt va?

IMG_6149

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så härligt ni har det! Frulle, sa ni, då kan man undra, är fikonen inte mogna nu? Ni vet ju var dom finns eller hur?
Kram mamma

Anonym sa...

Varje morgon man öppnar upp bloggen så poppar underbara bilder upp!
Man läser och tittar och verkligen känner hur härligt det är.
Någon gång i livet borde ni flytta dit för några år och ha en liten B&B eller något liknande. Ni skulle ju kunna gå runt bara på att hyra ut till släkt och vänner!

Puss och kram
Anna