juli 11, 2008

Och resan gick bra...

Måndag och tisdag

Dagen bestod av förberedelser inför Tarv-resan. Lill-Åsa gick till frisören och Tok-Åsa gick över till Asplunds för att hjälpa Pontus att få med sig kläder och annat som behövs under resan. Ricardo kom vid 15-tiden och grabbarna samlade ihop alla tjejer på Hägerstensåsen som inte var bortresta. Medan killarna underhöll tjejer åkte vi till Arlanda för att hämta Karin på Arlanda. Jösses, så brun. De verkade ha haft en helt underbar tid på Skopelos och Skiathos. Snart är det vår tur!

Efter ett inspirerande möte med Karin blev det grekisk takeaway från Korfu till middag. Vi gick och la oss i tid eftersom vi ställt klockan på 03.00. Klockan 22.00 bestämde sig våra grannar ovanför oss för att ha fest. Ingen av oss fyra kunde sova och vid 00.30 gav vi upp på att försöka och 01.25 satt vi i bilen på väg till Umeå och Tarv!

Grabbarna sov i stort sett hela resan och de missade denna vackra vy av Höga kusten-bron.

Tarv 002

När vi kom fram möttes vi av vårt vanliga soliga Tarv. Helt vindstilla och underbart.

Efter en powernap lämnade vi kvar killarna på Tarv och åkte för att storhandla. För er som undrar vad som hände med Viktväktarna kan vi meddela att grönsakerna ligger på botten av vagnen :-)

Tarv 005

När vi kom tillbaka efter handlingen hade det mulnat på och därför blev det middag inomhus.

Ricardo är väldigt artig och väluppfostrad kille och se vad han kom in med som tack för att han får följa med oss. Egenkomponerat blomsterarrangemang med vitmossa.

Tarv 007

Fördrink med små fetaostknyten.

Tarv 008

Onsdag

Efter 11 magiska timmar med sömn vaknade vi till spöregn. Smattrade faktiskt ganska mysigt på stugan.

Vi gick över till gamla stugan och åt frukost och kollade morgon-TV. Väderprognosen ser väl inte direkt helt lysande ut. Innan Hem till Gården hann Lill-Åsa slänga ihop en sås till middagen medan Tok-Åsa tog hand om laxen.

Tarv 010

Grabbarna höll till på övervåningen och kollade film. Efter Point Break var de ansvariga för att fixa lunch. De valde att tillaga varmkorv med bröd.

Tarv 012

Med varmkorv i magen är man redo för att fiska.

Tarv 013

Mr Asplund sätter mask på kroken.

Tarv 014

Vi valde istället att gå en promenad i duggregnet.

Tarv 020

Nu är bastun varm och ölen kall och vi ska krypa in och värma våra frusna kroppar innan det är dags att förbereda för att Alice och Gunnar kommer på middag.

Inga kommentarer: