juli 26, 2008

Lill-Åsa som fotmodell

Fredag kväll

Vid middagen igår var vi fyra till bords. Vi valde en restaurang med lite blandad meny. Pontus beställde fish and chips.

Den maten uppskattades enormt av vår fjärde middagsmedlem. Vi kommer att lägga upp en gullig film på denna katt när vi kommer hem till bredbandstrakterna. Än så länge får ni hålla tillgodo med ett foto.

Vi hoppade över drinken på stan igår och gick direkt hem till en mysig stund på balkongen. På en taverna i närheten spelade de grekisk livemusik och så här glad blir man då.

Lill-Åsa roade sig med att fota sina fötter. Man blir lättroad under semestern. I början av vårt förhållande frågade Tok-Åsa vilken kroppsdel som Lill-Åsa är mest nöjd med. Svaret kom snabbt; fötterna! Lill-Åsa har länge drömt om ett jobb som fotmodell.

Lördag

Idag var det dags att prova en ny strand. Man måste jobba på bra för att hinna med en bråkdel av alla stränder på bara en vecka. Det sägs ska finnas 60 stränder på denna ö. Idag blev det Achladhias.


En strand med lite grövre sand men väldigt fin ändå. Pontus var i början kanske inte helt nöjd med underlaget och satt en stund och laddade på en solstol.

Där fanns också en väldigt mysig taverna med jättegod mat.

På Skiathos finns det en fjäril som enligt vad vi har hört, bara finns här. Den kör sin egen stil och har satt på vingarna bak och fram. Det ser väldigt roligt ut när den flyger kan vi lova.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja stränderna hinner man inte med alla denna ni var på idag tex, vad jag aldrig på, men så ju hur mysigt ut som helst.
Fjärillen däremot är ju bara så cool.

Kram till er alla tre, eller förlår fyra MJAAAOOO / Lollo

Anonym sa...

Hej!
Vi har en fotmodell här oxå. Han har nog brutit sin lilltå och den är vacker i lila och blåa färger. Jag ropar dr men Micke kör sitt bit ihop race.

Livet ser så härligt ut, varmt, skönt och avkopplande.
Ser fram emot filmer och mera foton när ni kommer hem till Åsen. När är det förresten?
Eller sådant kanske man inte frågar om. Börjar vardagen sen?
Micke sa senast idag att sen efter Texas måste vi planera upp semestern till jul.

Puss och kram

Pingvinfamiljen sa...

Ja da far vi skypa och planera med ett varsitt vinglas i handen.

Kram