juli 21, 2008

Förut var jag schizofren men nu mår vi bra

Lördag kväll

Innan middagen var vi förbi på Godismonstret och hyrde "Alvin and the chipmunks". Vi skrattade riktigt gott alla tre vid ett antal tillfällen. Lite grann över förväntan för oss alla. Här kommer ett klipp som Pontus fick välja. Vi är för tillfället gerbilervakter åt våra kära Hizbollah-grannar, så direkt efter filmen gick Pontus in och hämtade in dem. När vi kom dit låg de så sött på varandra och sov. När de hade vaknat filmade Pontus dem.

Efter gos med gerbilerna var det dags för middag. Lax, färskpotatis och saffransås. Inte illa.

2008-07-20 001

Söndag

Vi tog en repris på gårdagens promenad och även idag regnade det i Solberga. Men vart var katterna? På kattgatan stod dock en bil parkerad med dekalen "Förut var jag schizofren men nu mår vi bra" Vi skrattade högt. Helt klart vår humor.

Vi gick sen hem och packade och förberedde för morgondagens avresa. Imorgon ringer väckarklockan 04.45 och med bredda mackor åker vi mot Arlanda vid 05.30. Ja, vi vet, kanske lite präktigt men man spar väldigt mycket pengar på att inte köpa plastmackor med mycket luft och svettig ost på Arlanda. Vi kommer att landa på grekisk mark vid lunchtid och har längtat efter en grekisk grekisk sallad i snart ett år.
WE LOVE GREECE!!!

När vi packat klart gick vi upp på Åsen för att lämna tillbaka filmen och passade då även på att sätta oss i solen på Åsens Krogs uteservering.

2008-07-20 003

Tok-Åsa filosoferar under influenser av päroncider. Observera paret till höger. Vi har det som hobby att studera människor och detta par faller inom kategorin "Vi-har-ingenting-gemensamt-och-ingenting-att-prata-om". Vi har sett liknande par på många utav våra resor och vi känner med dem. Jösses så tråkigt de verkar ha det. Vi har många studier i mänsklighet att se fram emot under nästa vecka. Ett annat roligt tidsfördriv är att räkna ut hur alla resesällskap är sammansatta. Vi vet att folk har haft problem med att räkna ut hur vi hänger ihop med alla olika konstallationer vi reser med. Ett exempel är när vi en dag gick banan på Tarv; Karin, Cathrine, Lill-Åsa, Tok-Åsa och Ricardo (Pontus låg hemma och sov). Vi träffade på några stycken som säkert hade svårt att räkna ut hur vi hänger ihop.

2008-07-20 004

Bilderna på oss ser ju inte heller så sociala ut men vi garanterar att vi ändå hade mycket att prata om och skratta åt :-) Vi hade ju fullt upp med att prata om alla andra...

2008-07-20 005

Nu ska vi sätta oss och kolla på ett avsnitt av Mordkommissionen som vi fått låna av Mr. Hizbollah. Vi såg aldrig serien när den gick på TV och tar igen skadan nu. Riktigt bra är den!

Vi ska försöka uppdatera bloggen på Skiathos så fort vi når ett internetcafé. Förhoppningsvis redan imorgon kväll. Kalispera!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är med er hela veckan. Jättekramar till er alla tre. Mamma Karim

Anonym sa...

Har samma sjukdom, den att sitta & kika på folk ;O) Samma som Karim så ser jag fram emot bilder från mitt älskade Skiathos Kram på Er !
Lollo

Anonym sa...

Nästa inlägg!
Vi har oxå sett den filmen, skrattade oxå gott på bio med barnen förra lovet. Lite söt och glad!

JAg hade inte en aning vad en gerbiler var. Jag antar att det är deras möss som transformerats in till dessa varelser? Tänk att våra möss blev krabbor efter en felmatning;-)
Söta var de iallafall!!

Eva berättade för mig om den där bilden med paret som ser ut att de önskat att de tagit med några vänner på middag så de hade några att prata med. Lite kul faktiskt. Alltid roligt att få kommentera folk, ännu bättre när man har sitt eget språk som vi oftast har eller åtminstone tror att vi har.

Nu vidare till nästa inlägg....