januari 05, 2008

Första fredagsmyset 2008

Som vanligt på lördagar åkte vi idag till Kungens Kurva. Eftersom Lill-Åsa fortfarande lider av vänstertrafiken var det Åsa som fick köra. Hon är en utmärkt högerchaufför! Vi pratade idag om att Lill-Åsa endast ska köra vänstertrafik (dock inte i Sverige) och Åsa får ta högertrafiken.

Först var vi tvungna att åka förbi hos Turk-Tempo och hämta ut Lill-Åsas linser som fanns på deras lilla postutlämning.

Det är inte alla Tempobutiker som säljer vattenpipor!


Efter en lång väntan (som är obligatorisk), så var det då äntligen dags för Lill-Åsa att få hämta ut sina linser. Hon kommer nu att kunna se saker i tre månader till, jippi!!!


Sedan åkte vi vidare mot Kungens Kurva och Kvantum. Allting var sig likt där. Eftersom vi hade fått ett presentkort på Åhléns av Lill-Åsas pappa i julklapp så ville vi åka förbi Skärholmen och köpa några Kosta Boda-glas som de inte hade.

Det bidde istället kuddar till soffan, en ny papperskorg tillbadrummet och ett randigt duschdraperi. Detta inspirerade oss massor och vi kommer därför åka och kolla efter kakeldekor imorgon om vi hinner. Vi har nämligen en gammelrosa kakelplattor i badrummet som vi har hatat från första stund.

Nu har vi ätit nachosgratäng som var mumsig men inte helt nyttig. På måndag får man väl ta tag i sitt liv och börja en lite sundare kosthållning.

1 kommentar:

Anonym sa...

Sundare liv,ja. Jag kämpar sedan den 1/1. Suck. Men man får bita i det berömda äpplet!
Kram