januari 29, 2008

Fifteen minutes of fame

Igår sken solen utomhus men vi var ändå inomhus. Vi var i Skärholmen och shoppade mer kläder. Vi åkte också förbi Kvantum och handlade mat för veckan. Vi skulle bland annat ha bananer och det var så stora klasar så Lill-Åsa tyckte att vi skulle dela på en klase men precis då fick vi se den här skylten. Inte kunde vi dela på några klasar, inte. Det kom till och med en liten tår i ögat. Den här veckan blir det jobbigt att äta bananer och vi som har så många eftersom klasen var så stor.

För några månader sen var ju som bekant Lill-Åsa i rampljuset. Idag var det Tok-Åsas tur att ha sina fifteen minutes of fame. Skrolla ner lite och kolla i mitten under rubriken På nytt jobb.

Idag som alltid på måndagar var det dags för Pontus inomhusträning på golfen. Han och Björn drar redan iväg vid 17.15 och då finns det inga Åsor hemma. Han brukar därför få fixa sig något att äta och idag blev det, som nästan alla dagar när han får bestämma vad han ska laga, nudelsoppa. Pontus favoriträtt nummer ett (förutom pannkakor). Det är vi och en och annan japan som ser till att företaget Nissin går runt.


Nu ska vi bänka oss framför Vänner och klockan 21.00 är det Cityakuten igen.

Inga kommentarer: