december 05, 2010

Victor & Isolar

Det är inte varje söndag man spenderar 50 000 kronor hemifrån klädkammaren. Fast då har vi i och för sig nästan inrett ett helt hem.

Det är dock inte helt lätt att inreda ett hem som man aldrig har sett. Möblerna visas på små bilder där texten är på thailändska med bara några få engelska ord inkastade. Dessutom ligger allt i en bild vilket gör att man inte heller kan kopiera den thailändska texten för att använda Google Translate. Det här kan faktiskt bli hur tokigt som helst.

Nedan ser ni Pontus rum som kompletteras med en likadan säng till. Vi hoppas att möblerna är i brunt trä… Vi förstod att det var fem saker som ingick i priset men med madrassen blir ju det sex saker. Vad står det då på den lilla texten bredvid madrassen? Hmm. Vi fick fråga och jodå, madrassen ingår också.

Vårt sovrum kommer att bli likadant fast med en dubbelsäng.

836803

Här har ni våra blivande köksmöbler. Möt bordet Victor och de fem stolarna Isolar.

1100411

En köksklocka som vi föll för. Den kommer smälta bra in i de vita väggarna. Om man inte vill veta klockan är på semestern så kommer man säkert inte ens se den. Vi hade ingen klocka på Lanta Loft och vi saknade faktiskt det. Vi hade ju faktiskt skoltider att passa.

170065527

Ok, den här mattan kanske var lite onödigt dyr. Den kostar mer än en fåtölj, men vi älskar den. Den ser liksom god ut.

170076418

Uteplatsen är ju inte speciellt stor, 4 m x 3,50 m och vi har funderat fram och tillbaka om vi ska möblera med solsängar eller matbord. Lösningen blir att vi köper dessa möbler för att kunna sitta ute och äta middag och titta upp på stjärnhimlen.

1100150

Vi tänkte sen komplettera uteplatsen med typiska thai-kuddar som man kan ligga och läsa på. De är ju dessutom så enkla att stoppa undan när de inte används.

thaipillow4

Det blev en film idag också. Den kan vi också rekommendera. En glad överraskning var även att den utspelade sig i South Australia. Den här gången fick vi titta utan Pontus då det ju var en dramafilm som ju inte är hans favoritgenre. Och jorå, några tårar kom det allt.

TheBoysAreBackDVD

6 kommentarer:

Marie KJ sa...

Å, vad fint det kommer att bli! Är du frisk nu?

mamma sa...

Jättesnyggt.Verkligen! Häftig klocka. Kram

anna sa...

åh så fint! Vi håller tummarna att möblerna är mörka men annars skulle de väl inte vara det på bilderna.
Det måste verkligen kännas så spännande nu och lite mera verkligt nu när möblerna är fixade!

Stor puss

Hans sa...

Måste var jättesvårt att inreda på distans.

Birgitta sa...

Vad snygga möbler ni valt. Det måste vara roligt att handla allt nytt.

Lotta sa...

Det blir hur bra som helst. Vad spännande!

Sköt om er